Επιστρέφει ο Λέτο στον Παναθηναϊκό, γεμίζει η φαρέτρα του Ουζουνίδη!

Επιστρέφει ο Λέτο στον Παναθηναϊκό, γεμίζει η φαρέτρα του Ουζουνίδη!
Στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη τίθεται από σήμερα και ο Σεμπάστιαν Λέτο που προβλέπεται να επιστρέψει στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Θετικά τα πρώτα δείγματα γραφής του Μολίνς, σχέδιο "προστασίας" σε Μπουμάλ.

​Την καλύτερη δυνατή χρονική στιγμή, πάνω δηλαδή που ο Παναθηναϊκός δείχνει να επιστρέφει στην… κανονικότητά του, να αποκτά ταυτότητα ως ομάδα και να βγάζει χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία στο γήπεδο, η φαρέτρα του Μαρίνου Ουζουνίδη γεμίζει ακόμα περισσότερο!

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σεμπάστιαν Λέτο είναι πλέον πανέτοιμος να ενσωματωθεί στο πλήρες πρόγραμμα της ομάδας και να συμμετάσχει κανονικά στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας μαζί με τους υπόλοιπους «πράσινους», κάτι που σημαίνει ότι θα βρίσκεται στη διάθεση του Ουζουνίδη για το ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Λέτο έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο του ποδιού του και τη θλάση που «κληρονόμησε» από το ματς στην Κέρκυρα στις 22 Γενάρη και τον ταλαιπώρησε για τρεις εβδομάδες, το ιατρικό τιμ έχει ανάψει το πράσινο φως και ως εκ τούτου επανέρχεται μία ακόμη πολύτιμη λύση για τη γραμμή κρούσης των «πράσινων».

Ταυτοχρόνως, ενθαρρυντικά είναι τα πρώτα μηνύματα από τον Γκιγιέρμο Μολίνς στις πρώτες του προπονήσεις με την ομάδα και δη στα κομμάτια του προγράμματος που εμπεριέχουν μπάλα και ο ίδιος συμμετέχει, έχοντας πολύ καλά χτυπήματα και άρτια τεχνική κατάρτιση.

Ο διεθνής με τη Σουηδία επιθετικός χρειάζεται ακόμα δύο εβδομάδες για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, ενώ δεν έχει δουλέψει ακόμα στον ανανερόβιο κομμάτι (εκρηκτικότητα) που αποτελεί σημαντική παράμετρο για πιο ασφαλή συμπεράσματα. 

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάντως θετικές από την εικόνα του Μολίνς, τα χαρακτηριστικά του αλλά και τη διάθεση που δείχνει. 

Στην περίπτωση του Ολιβιέ Μπουμάλ, τώρα, οι «πράσινοι» αποφάσισαν να τον «προστατεύσουν» προκειμένου να επανέλθει σταδιακά στην ομάδα, με τον Ουζουνίδη να εκτιμά ότι πρέπει να βελτιωθεί η ψυχολογία του και να έχει αποφασίσει να τον επανεντάξει σταδιακά

Το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στην αποστολή του τριφυλλιού για το ματς στην Τρίπολη (άλλωστε ο Βιγιαφάνιες είναι τιμωρημένος για το συγκεκριμένο παιχνίδι) και γενικώς να παίρνει σιγά-σιγά χρόνο συμμετοχής σε εκτός έδρας αγώνες.

Ο Καμερουνέζος εξτρέμ αντιμετώπισε τις τελευταίες ημέρες ένα οικογενειακό πρόβλημα και του δόθηκε άδεια για να βρίσκεται κοντά στους οικείους του, αλλά σήμερα θα είναι κανονικά στο Κορωπί και θα προπονηθεί με τους «πράσινους».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play