Τρομερό αυτό που έκανε πάλι ο Μπέντο στον Ολυμπιακό

Τρομερό αυτό που έκανε πάλι ο Μπέντο στον Ολυμπιακό
Έχει προκαλέσει αρκετά σχόλια ο Πορτογάλος με τις επιλογές του και τη διαχείριση του «ερυθρόλευκου» ρόστερ, ωστόσο τώρα έκανε κάτι που «τρέλανε» και τον πρόεδρο!

​Μπορεί ο Μπέντο να έχει ακούσει γενικώς πολλά για τη διαχείριση που κάνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά οι περισσότεροι του βγάζουν το καπέλο για το γεγονός ότι έχει αναδείξει μία σπουδαία γενιά νεαρών ποδοσφαιριστών που δείχνουν ότι έχουν πολύ ταλέντο για να καθιερωθούν στους πρωταθλητές.

Αυτό είναι, άλλωστε, κάτι που αρέσει πολύ και στον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος πρόσφατα έλεγε, όπως σας αποκαλύψαμε σε άλλο θέμα, ότι “μου αρέσει κάθε Κυριακή να βλέπω να παίζουν τα παιδιά από τις ακαδημίες μας και να τα χαίρομαι”.

Ανεξάρτητα, επομένως, από την άποψη που υπάρχει γενικότερα για τον Μπέντο, ακόμα και μέσα στην ομάδα, είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο Πορτογάλος κάνει εξαιρειτκή δουλειά με τους μικρούς του Ολυμπιακού που αποτελούν το μέλλον του συλλόγου.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, μάλιστα, το γεγονός ότι πρόσφατα η “ερυθρόλευκη” διοίκηση φέρεται να ανανέωσε όλα τα συμβόλαια των νεαρών παικτών που παίζουν στην πρώτη ομάδα, με νέες αυξημένες αποδοχές. Μία κίνηση που, αν ισχύει, δείχνει ότι η ΠΑΕ στηρίζει κι αυτή από τη μεριά της το “νέο αίμα” του Ολυμπιακού και πως πιστεύει ότι αυτά τα παιδιά έχουν πολλά περιθώρια εξέλιξης.

Το φοβερό, μάλιστα, είναι ότι ο Μπέντο δε δίστασε στο τελευταία ματς, απέναντι στο Ατρόμητο για το Κύπελλο στο “Καραϊσκάκη”, να χρησιμοποιήσει και τα τέσσερα “πουλέν” του στο αρχικό σχήμα, τον Νικολάου, τον Ρέτσο, τον Μανθάτη και τον Ανδρούτσο.

Τέσσερις από τους έντεκα, δηλαδή, “ερυθρόλευκους” ήταν παίκτες από την Ακαδημία της ομάδας, κάτι εξαιρετικά σπάνιο για ελληνικά -και όχι μόνο- δεδομένα που προκαλεί, όπως είναι λογικό, μεγάλη ικανοποίηση στον πρόεδρο, αλλά και στον κόσμο της ομάδας.

Είναι πραγματικά πρωτοφανές μία τετράδα παικτών που έχει όλο το μέλλον μπροστά της, να παίζει στη βασική 11άδα του Ολυμπιακού, ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό επρόκειτο για νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν είχαν καν επαγγελματικά συμβόλαια.

Βέβαια, επειδή ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι λειτουργεί σύμφωνα με τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρότυπα, είναι επόμενο ότι στο άμεσο μέλλον και ανάλογα με την εξέλιξη που θα έχουν οι συγκεκριμένοι παίκτες, να τους ανταμείψει ξανά, αναγνωρίζοντας την αξία και την προσφορά τους.

Εξάλλου, ποιος θα μπορούσε να αποκλείσει το ενδεχόμενο, ο Ρέτσος, ή κάποιο από τα άλλα ταλαντούχα παιδιά, να μπει αργά ή γρήγορα στο στόχαστρο των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Ήδη, άλλωστε, έχουν ακουστεί τα πρώτα σχετικά σενάρια, μιας και ο Ολυμπιακός έχει τις κατάλληλες διασυνδέσεις και γνωρίζει καλά πώς να διαφημίζει στο εξωτερικό την “πραμάτεια” του…

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play