Όχι της ΕΠΟ στις προτάσεις της Super League για τη διαιτησία

Όχι της ΕΠΟ στις προτάσεις της Super League για τη διαιτησία
Δεν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στην ΕΠΟ οι προτάσεις της Σούπερ Λίγκας προς τις ΠΑΕ του συνεταιρισμού για τη νέα δομή του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, και συγκεκριμένα αυτές που αφορούν στη διαιτησία.

​Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ΕΠΟ, σε μια άτυπη συζήτηση που έγινε για το θέμα, απορρίπτουν την πρόταση δημοσιοποίησης των βαθμολογιών των διαιτητών και των ποινών που του επιβάλλονται όπως προτείνει η Λίγκα.

Στο θέμα του διορισμού των μελών της ΚΕΔ (η Λίγκα προτείνει τριμελής ΚΕΔ με δύο μέλη να εκλέγονται από τους διαιτητές και ένα από τις ΠΑΕ του συνεταιρισμού), πρόταση με την οποία «ικανοποιείται σε μέγιστο βαθμό, η ανάγκη να φύγει η Διαιτησία από τον εναγκαλισμό της Ε.Π.Ο.», η κατεύθυνση που υπάρχει είναι η διαιτησία, όπως έχουμε γράψει και κατά το παρελθόν, να παραμείνει, για ένα διάστημα υπό την εποπτεία της FIFA.

Αντιθέτως φαίνεται να υπάρχουν σημεία σύγκλισης στην αύξηση εκπροσώπησης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στη ΓΣ και στην ΕΕ της ΕΠΟ, αν και αυτό θα αποτελέσει αντικείμενο ευρύτερης συζήτησης.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play