Ηττήθηκε και… έρχεται ο Νιούλεϊ

Ηττήθηκε και… έρχεται ο Νιούλεϊ
Οι Σίντνεϊ Κινγκς ηττήθηκαν από τους Περθ Γουάιλντκατς με 101-74 και ο Μπραντ Νιούλεϊ βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην ΑΕΚ.

​Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης (9/2), ο Μπραντ Νιούλεϊ αποτελεί τον εκλεκτό του Γιούρι Ζντοβτς για να αντικαταστήσει τον Τζαουάντ Ουίλιαμς (που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και την Ρέτζιο Εμίλια) και να «γεμίσει» την θέση του σμολ φόργουορντ της «Ένωσης».

Το πρωί της Παρασκευής (10/2) η ομάδα στην οποία ανήκει ο Νιούλεϊ, οι Σίντνεϊ Κινγκς, ηττήθηκαν με 101-74 και απώλεσαν κάθε ελπίδα τους ώστε να συνεχίσουν στα πλέι-οφ του NBL.

Έτσι, άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή στην Ελλάδα για τον έμπειρο άσο, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τις φανέλες του Πανιωνίου (2007-2008) και του Πανελληνίου (2008-2009), όσο και σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, εκ των οποίων ξεχωρίζουν οι Μπεσίκτας, Λιέτουβος Ρίτας και Βαλένθια. Επίσης, αγωνίστηκε για μία τετραετία με την φανέλα της Γκραν Κανάρια (2012-2016), προτού επιστρέψει στην πατρίδα του.

Τη φετινή σεζόν, ο Νιούλεϊ μέτρησε 22,1 πόντους, 5,2 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ στο πρωτάθλημα του NBL, ενώ αναμένεται να έρθει στην ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς ως δανεικός, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play