Σάρας: «Στο Final Four ο Ολυμπιακός, έκπληξη αν πάει ο Παναθηναϊκός»

Σάρας: «Στο Final Four ο Ολυμπιακός, έκπληξη αν πάει ο Παναθηναϊκός»
Στις πιθανότητες που έχουν οι «αιώνιοι» να βρεθούν στο Final Four της Κωνσταντινούπολης αναφέρθηκε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σε ραδιοφωνικό σταθμό.

​Με σιγουριά δήλωσε ο προπονητής της Ζαλγκίρις πως ο Ολυμπιακός μπορεί να βρεθεί στην τελική φάση της Euroleague το Μάιο, ενώ θα αποτελέσει έκπληξη αν πάει στην Κωνσταντινούπολη και ο Παναθηναϊκός.

Ο Γιασικεβίτσιους είπε σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena COPE»: «Στο Final 4 θα είναι οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ Μαδρίτης, Φενέρμπαχτσε και ίσως και ο Ολυμπιακός. Ελπίζω να δω και τον Παναθηναϊκό, αλλά θα ήταν έκπληξη αν πάει εκεί! Αυτή τη στιγμή η Μπασκόνια περνά μία δύσκολη περίοδο, ωστόσο είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο, αθλητική και πολύ καλά προπονημένη. Όπως πάντα, οι εγκαταστάσεις της είναι φανταστικές».

Ερωτηθείς για τις συζητήσεις που είχε με την Μπαρτσελόνα, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσίας, ανέφερε: «Μιλήσαμε μία φορά και καταθέσαμε τις ιδέες μας. Εγώ είχα τις δικές μου και εκείνοι τις δικές τους. Ωστόσο, δεν γινόταν να συνεχίσουμε τις συζητήσεις, γιατί δεν ταιριάζαμε σε κάποια πράγματα. Τρέφω μεγάλο σεβασμό γι’ αυτό τον σύλλογο, αλλά και τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί».

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play