Πολυτιμότερος ο Ενρίκε!

Πολυτιμότερος ο Ενρίκε!
Πολυτιμότερος στον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης αναδείχθηκε ο Πέδρο Ενρίκε του ΠΑΟΚ και μετά την ψηφοφορία που έγινε για τον Fans’ Man of the Match στην επίσημη ιστοσελίδα του Δικεφάλου.

​Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο Πέδρο Ενρίκε αναδείχθηκε, από τους χρήστες του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας.

Σε μία καυτή και γεμάτη Τούμπα, διεξήχθη ίσως το ωραιότερο ματς του πρωταθλήματος μέχρι τώρα. ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης πάλεψαν για περισσότερα από 90 λεπτά, με τον Δικέφαλο να καταφέρνει να πανηγυρίσει μία μεγάλη νίκη. Ο Αστέρας προηγήθηκε, ο Δικέφαλος έκανε την ανατροπή, οι Αρκάδες κατάφεραν να ισοφαρίσουν, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι την απάντηση.

Κομβικός στην εξέλιξη του αγώνα ήταν ο Πέδρο Ενρίκε. Ο Βραζιλιάνος στο ντεμπούτο του στο γήπεδο της Τούμπας, πέρασε σαν αλλαγή και συνέβαλε τα μέγιστα στην νίκη. Δημιούργησε ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, είδε τον Ντοναρούμα να κάνει την επέμβαση του αγώνα σε κεφαλιά του, όμως στο 84′ κατάφερε με ένα τελείωμα κλάσης να γράψει το τελικό 3-2 και να το πανηγυρίσει μαζί με τους φίλους της ομάδας στην Θύρα 4.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Ενρίκε συγκέντρωσε το 42% των ψήφων του κοινού του paokfc.gr και του PAOK FC Official App και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που σημείωσε ένα πολύ όμορφο γκολ δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι και έδωσε την ασίστ για το τρίτο τέρμα του Δικεφάλου, ενώ στο τελευταίο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ , ο οποίος ήταν εξαιρετικός σε όλο το παιχνίδι όντας ο δημιουργός του πρώτου γκολ του ΠΑΟΚ, που σημείωσε ο Σάκχοφ».

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play