“Τελειώνει” του Κολάσινατς στη Γιουβέντους

“Τελειώνει” του Κολάσινατς στη Γιουβέντους
Ο Σέαντ Κολάσινατς αναμένεται να μεταβεί την επόμενη εβδομάδα στο Τορίνο, ώστε να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γιουβέντους. Διαβάστε τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γιουβέντους παρουσιάζεται ο Σέαντ Κολάσινατς από την “Tuttosport”. Η ιταλική εφημερίδα μιλά για άφιξη του Βόσνιου την επόμενη εβδομάδα στο Τορίνο, προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τη “Μεγάλη Κυρία”, το οποίο τίθεται σε ισχύ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας επιθυμούσαν να φέρουν τον νυν αριστερό μπακ της Σάλκε από τώρα στο “Juventus Stadium”, λόγω της αποχώρησης του Πατρίς Εβρα, όμως έκριναν υπερβολικές τις απαιτήσεις των “βασιλικών μπλε”, οι οποίοι ζήτησαν 8.000.000 ευρώ, παρά το γεγονός ότι απομένουν μόλις πέντε μήνες για να ολοκληρωθεί το τρέχον συμβόλαιό του παίκτη.

Αναφορικά με τις λεπτομέρειες του συμβολαίου, του ρεπορτάζ μιλά για 3.000.000 ευρώ (+ κάποια μπόνους) σε ετήσια βάση προς τον Κολάσινατς, ενώ η διάρκειά του θα είναι μέχρι το 2021. Τον ποδοσφαιριστή διεκδικούσε και η Τσέλσι, όμως η Γιουβέντους -σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο- είχε φτάσει σε προφορική συμφωνία μαζί του εδώ και εβδομάδες.

Ο Βόσνιος αμυντικός ανήκει στην επερχόμενη αντίπαλο του ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 2012, ενώ με τη φανέλα της έχει μετρήσει 105 συμμετοχές και 3 γκολ.

Πηγή: sport24.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play