Σενάρια για Ολαϊτάν και Καλαμαριά!

Σενάρια για Ολαϊτάν και Καλαμαριά!
Από τον Ολυμπιακό, στον Πανιωνίο κι από εκεί στη... Γ' Εθνική; Ποια είναι τα δεδομένα για το "φλερτ" της Καλαμαριάς με τον Μάικλ Ολαϊτάν...

O Nιγηριανός επιθετικός που ανήκε για τρία χρόνια στον Ολυμπιακό κι αγωνίστηκε σε Τβέντε, Κόρτραϊκ πέρυσι, πριν πάει το περασμένο καλοκαίρι στον Πανιώνιο, δεν κατάφερε να στεριώσει ούτε στη Νέα Σμύρνη, καθώς αποχώρησε μετά από μόλις έξι μήνες, λύνοντας το συμβόλαιό του. 

Ο 24χρονος επιθετικός κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος και η περίπτωσή του φαίνεται να ενδιαφέρει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς σύμφωνα με την εφημερίδα “Arena”. Το σενάριο αυτό ενισχύεται κι από την παρουσία του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στον πάγκο των “Ποντίων”, καθώς πρόκειται για τον “μέντορα” του Νιγηριανού, μιας κι εκείνος τον ανέδειξε στην Βέροια όταν είχε φτάσει στα 18 του από τη Νιγηρία, ως… αμυντικός μέσος. 

Όσο για το αν υπάρχουν πιθανότητες να ευοδωθεί το “φλερτ” των δύο πλευρών. Ο Ολαϊτάν δήλωσε σχετικά πως: «Ο κ. Καλαϊτζίδης είναι ο… Έλληνας πατέρας μου! Του χρωστάω πολλά στην καριέρα και την εξέλιξή μου! Αν με χρειάζεται, πιστεύω ότι ξέρει καλά τι πρέπει να κάνει!».

Πώς μεταφράζεται αυτό; Ότι αρκεί να τα βρουν στο οικονομικό για να κάνει το μεγάλο “μπαμ” ο Απόλλων που αγωνίζεται στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και βρίσκεται στο -2 από την κορυφή, πίσω από τη Δόξα Δράμας, όντας ισόβαθμος με τον Λαγκαδά.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play