Μήνυμα Ζαρντίμ και Σίλβα στον Μπέντο !

Μήνυμα Ζαρντίμ και Σίλβα στον Μπέντο !
Ποιος αποφάσισε για τις κινήσεις των Πειραιωτών στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη και τι περιμένουν, άμεσα, από τον κόουτς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού;

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 τον Άρη χωρίς να παίξει – για μια ακόμα φορά, φέτος – ωραίο ποδόσφαιρο, ενώ απειλήθηκε σοβαρά με ισοφάριση δύο φορές μετά το 80ό λεπτό. Κάτι που μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε στο Λιμάνι.

Μπορεί οι Πειραιώτες να εξασφάλισαν την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου και να έχουν σχεδόν σίγουρη και την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, όμως κανείς στο Λιμάνι δεν εφησυχάζει και όπως έλεγαν χθες στελέχη της ΠΑΕ «περιμένουμε από την ομάδα να παίξει – επιτέλους – καλύτερο ποδόσφαιρο».

Στον Ολυμπιακό δεν είναι ικανοποιημένοι από το επίπεδο του θεάματος που παρουσιάζει φέτος η ομάδα και θεωρούν ότι ήρθε η ώρα η δουλειά του Μπέντο να περάσει στο επόμενο επίπεδο, καθώς έχει παρέλθει πλέον το διάστημα κατά το οποίο ζητούμενο ήταν η σταθεροποίηση και η ηρεμία, έπειτα από ένα άκρως ταραχώδες καλοκαίρι.

Στον Ολυμπιακό διαμηνύουν σε όλους τους τόνους, μάλιστα, πως όπως από τη διοίκηση έκαναν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ό,τι ζήτησε ο προπονητής και τώρα περιμένουν από αυτόν να κάνει την ομάδα πιο ελκυστική στο παιχνίδι της, αλλά και να πάρει επίσης, κάποια μεγάλα ματς έως το τέλος της σεζόν και να μην επαναπαυτεί στις δάφνες του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου, οπότε και ταπείνωσε τους μεγάλους αντιπάλους της στο πρωτάθλημα «χτίζοντας» τη διαφορά ασφαλείας, που τώρα απολαμβάνει.

Είναι γεγονός, άλλωστε, ότι στον Ολυμπιακό δεν ξεχνούν πως φέτος η ομάδα δεν έχει κάνει ούτε μια σπουδαία εμφάνιση στην Ευρώπη, ενώ είναι σαφές ότι κανείς δεν θα έχει μείνει ικανοποιημένος στο τέλος της χρονιάς αν χαθεί το Κύπελλο. Κάτι που συνέβη πέρυσι και ουσιαστικά «πλήρωσε το μάρμαρο» ο Μάρκο Σίλβα, οι σημαντικές επιτυχίες του οποίου διαγράφηκαν σχεδόν… μονοκοντυλιά λόγω της κακής εμφάνισης των Πειραιωτών στον αποκαλούμενο και «τελικό του Κοντονή», αφού πραγματοποιήθηκε 1,5 μήνα μετά το τέλος των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα!

Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι παλαιότερα έχασε τη θέση του στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επειδή -παρότι αήττητος στο πρωτάθλημα- η ομάδα έπαιζε ένα τελείως αντιεμπορικό ποδόσφαιρο. Στο Λιμάνι όμως, θέλουν να βλέπουν όμορφο θέαμα και αυτό είναι κάτι που έχει καταστεί σαφές στον Πάουλο Μπέντο.

Ο Πορτογάλος ζήτησε από τη διοίκηση για το Γενάρη να μειωθεί σημαντικά ο αριθμός του ρόστερ, να μην αποκτηθεί στόπερ και να υπάρξει ενίσχυση στους μπακ, ώστε η ομάδα να γίνει από εκεί πιο επιθετική και απειλητική. Ολες του οι επιθυμίες πραγματοποιήθηκαν και πλέον, είναι στο χέρι του να γίνει ο Ολυμπιακός πιο ελκυστικός, ώστε να μην έχει την τύχη του συμπατριώτη του, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Παράλληλα, όμως, για να μη γίνει και «νέος Σίλβα», θα πρέπει να κλείσει τη χρονιά με επιτυχίες. Οπότε μπορεί να θεωρήσει κανείς ότι βρισκόμαστε στο μέσον μιας εξαιρετικά ενδιαφέρουσας σεζόν για τους Ερυθρολεύκους…

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play