Εκεί μπορεί να πάει ο Μανιάτης!

Εκεί μπορεί να πάει ο Μανιάτης!
Ψάξαμε την υπόθεση του διαζυγίου του Γιάννη Μανιάτη με τον Ολυμπιακό, αλλά και τις επιλογές που ζυγίζει ο διεθνής Έλληνας μέσος, ο οποίος έβαλε τίτλους τέλους στην σχέση του με τους «ερυθρόλευκους»

Μετά από ακριβώς 6 χρόνια (και ένα μήνα για την ακρίβεια), το κεφάλαιο «Ολυμπιακός» έκλεισε για τον Γιάννη Μανιάτη. Ο τέως αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας, ο οποίος εδώ και περίπου ένα χρόνο, τα είχε σπάσει (κατά το κοινώς λεγόμενο) με την διοίκηση των Πειραιωτών έλυσε το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους και μπορεί πια να βρει ελεύθερος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Οι δύο πλευρές έφτασαν σε μία συμβιβαστική λύση, αφού η παρούσα κατάσταση με τον Γιάννη Μανιάτη να προπονείται μόνος του στο Ρέντη δεν μπορούσε πια να συνεχιστεί, αφού ήταν κάτι που έφθειρε τόσο την ομάδα, όσο και τον παίκτη. Ο 30χρονος μέσος συμφώνησε να λάβει ως αποζημίωση τους μισθούς που του αναλογούσαν ως το καλοκαίρι κι έβαλε την υπογραφή στην λύση του συμβολαίου του. 

Το θέμα τώρα πια είναι που μπορεί να πάει. Το γεγονός ότι δεν κατάφερε να μείνει ελεύθερος πριν από την 31η Ιανουαρίου περιορίζει πάρα πολύ τις επιλογές του Μανιάτη, αφού πλέον μπορεί να μετακομίσει μόνο σε ομάδες χωρών που έχουν ακόμα το μεταγραφικό παράθυρο ανοιχτό. Κι αυτές δεν είναι πάρα πολλές.

Σε ότι αφορά την Ευρώπη οι χώρες που μπορεί να πάει ο Βοιωτός χαφ είναι οι: Ουκρανία, Ρωσία, Ελβετία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Τσεχία, Βουλγαρία, Σερβία, όπως και αυτές της Σκανδιναβίας (Σουηδία, Δανία, Φινλανδία).

Ωστόσο, δεν είναι μόνο η Ευρώπη που μπορεί να υπάρξει ως επιλογή, αφού ανοιχτές είναι ακόμα οι μεταγραφές σε Κίνα, Ιαπωνία, Κορέα, Βραζιλία, Η.Π.Α. και Αυστραλία. 

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το SDNA, ο Γιάννης Μανιάτης έχει τεράστια διάθεση να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο και να νιώσει ενεργό μέλος κάποιας ομάδας, αφού δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι αποτελεί και ενεργό μέλος της Εθνικής Ελλάδας. Το οικονομικό έχει μπει σε εντελώς δεύτερη μοίρα και πρώτιστος σκοπός του είναι να βρει μία ομάδα στην οποία θα μπορέσει να έχει ενεργή συμμετοχή.

Μία άλλη λεπτομέρεια που παίζει σημαντικό ρόλο είναι πως σύμφωνα μες πληροφορίες του SDNA δεν έχει μπει κάποια ρήτρα από την πλευρά του Ολυμπιακού για το μέλλον, κάτι που δεν δεσμεύει τον Μανιάτη αν αποφασίσει στο μέλλον να αγωνιστεί σε κάποια ελληνική ομάδα της αρεσκείας του. Αυτό όμως δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να γίνει νωρίτερα από το καλοκαίρι.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play