Σενάριο για ΠΑΟΚ και Ριάσκος

Σενάριο για ΠΑΟΚ και Ριάσκος
Ραδιοφωνικός σταθμός της Κολομβίας μετέδωσε ότι ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται την απόκτηση του 30χρονου διεθνούς επιθετικού Ντούβιερ Ριάσκος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κρουζέιρο!

Ξαφνικός μεταγραφικός καπνός στον ΠΑΟΚ, που σύμφωνα με ραδιοφωνικό σταθμό της Κολομβίας διαπραγματεύεται την απόκτηση του Ντούβιερ Ριάσκος! Ο 30χρονος Κολομβιανός επιθετικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κρουζέιρο, φέρεται να προτάθηκε από ατζέντη στον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με την συγκεκριμένη πηγή οι δύο πλευρές είναι κοντά στην υπογραφή συμβολαίου για 1,5 έτος!

Ο Ριάσκος, ο οποίος από το 2011 έχει περάσει από ουκ ολίγες σημαντικές ομάδες του Μεξικού (Αμέρικα, Πουέμπλα, Τιχουάνα, Πατσούκα, Μορέλια), αποκτήθηκε πριν από ακριβώς δύο χρόνια από την Κρουζέιρο, παραχωρήθηκε στην Βάσκο ντα Γκάμα όπου είχε 9 γκολ στο πρωτάθλημα Καριόκα, ενώ φέτος είχε μόλις ένα γκολ σε 11 συμμετοχές από την ομάδα, όπου πέρασε ως προπονητής ο Πάουλο Μπέντο του Ολυμπιακού.

Ο δυναμικός σέντερ-φορ που μετρά κοντά 100 γκολ στην καριέρα του, έχει στα χέρια του προτάσεις από την χώρα του (Μιγιονάριος), ενώ δεν έχει περάσει ποτέ τα ευρωπαϊκά σύνορα, έχοντας ένα πέρασμα από την Κίνα και την Σανγκάη (2010-11), όπου σκόραρε 24 γκολ σε 39 αναμετρήσεις.

πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play