Το αυτοκίνητο ανεβάζει ταχύτητα !

Το αυτοκίνητο ανεβάζει ταχύτητα !
Ο Νίκος Λιβανός θα μας ενημερώνει καθημερινά στο www.pagenews.gr για όλα τα νέα σχετικά με την αγορά του αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο ανεβάζει ταχύτητα στο www.pagenews.gr. Ο Νίκος Λιβανός, δημοσιογράφος αυτοκινήτου με 20 χρόνια εμπειρίας στο ρεπορτάζ των τεσσάρων τροχών, βρίσκεται πίσω από το τιμόνι της νέας στήλης για το αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα και τον ευρύτερο χώρο της αυτοκίνησης που τρέχει στο www.pagenews.gr.

Οι δοκιμές νέων μοντέλων, οι παρουσιάσεις καινούργιων και καινοτόμων αυτοκινήτων, η εξέλιξη της αυτοκινητικής τεχνολογίας, η πετρελαιοκίνηση, τα εναλλακτικά καύσιμα, η οικολογική οδήγηση, η αγορά και συντήρηση του αυτοκινήτου, η ασφαλής οδήγηση, τα νέα των αυτοκινητοβιομηχανιών, αλλά και τα πάθη των καθημερινών οδηγών βρίσκονται στο μενού της νέας στήλης για το αυτοκίνητο στο www.pagenews.gr.

Συγκεκριμένα, η νέα αυτοκινητική στήλη στο www.pagenews.gr περιλαμβάνει εκτενή θέματα για την οικολογική οδήγηση, εστιάζοντας στα μελλοντικά «πράσινα» μοντέλα, την ηλεκτροκίνηση, το μέλλον των εναλλακτικών καυσίμων, με ρεπορτάζ για τη φορολογία των υβριδικών μοντέλων, τις επιδοτήσεις, και τη νομοθεσία.

Το νέο section για το αυτοκίνητο δημιουργήθηκε για να προτείνει λύσεις για τη χρήση του αυτοκινήτου, το σέρβις και την επισκευή, ενώ εστιάζουμε στην οικονομία καυσίμου, τους κανόνες της οικολογικής οδήγησης, με αναφορά στις πραγματικές καταναλώσεις των νέων μοντέλων, το κόστος των καυσίμων, και τις επιδόσεις των αυτοκινήτων.

Η τεχνολογία εισέρχεται στο μικροσκόπιο του www.pagenews.gr με ειδικές αναφορές στην ηλεκτρονική εξέλιξη του οχημάτων, τη χρησιμότητα των πολλαπλών γκάτζετ, την αυτόνομη οδήγηση που τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, τα συστήματα υποβοήθησης και το νέο ρόλο του σύγχρονου οδηγού.

Οι νέες κατηγορίες μοντέλων, οι πωλήσεις των αυτοκινήτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, οι εξελίξεις στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, οι αφίξεις φρέσκων μοντέλων και οι μεγάλες εκθέσεις αυτοκινήτων τρέχουν στην καινούργια ενημερωτική στήλη για το αυτοκίνητο, στο www.pagenews.gr.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play