Yπογράφει στον Αρη ο Γκόρντον!

Yπογράφει στον Αρη ο Γκόρντον!
Σημαντική μεταγραφή για τον Άρη, ο οποίος συμφώνησε με Αμερικανό γκαρντ Τζαμόν Γκόρντον και ενισχύεται με έναν παίκτη επιπέδου Euroleague!

Στο στόχαστρο του Άρη βρισκόταν ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ, Τζαμόν Γκόρντον, και οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με τον παίκτη και απομένουν τα διαδικαστικά για να ανακοινωθεί!

Ο Γκόρντον είναι μία πολύ σημαντική προσθήκη για τον Άρη, καθώς βάζει στο ρόστερ του έναν παίκτη επιπέδου Euroleague ο οποίος μάλιστα ήταν πρώτη λύση για τον Ολυμπιακό πίσω από τον Ντομινίκ Ουότερς. Το deal με τους πρωταθλητές Ελλάδας δεν προχώρησε, κάποια άλλη ομάδα που να τον καλύπτει δεν βρέθηκε και έτσι έκλεισε στους «κιτρινόμαυρους»

Βέβαια αν ο Αμερικανός δεν είχε τις πολλές αναποδιές με τους τραυματισμούς του ίσως να μην ερχόταν στον Άρη, αλλά αυτή τη στιγμή είναι απόλυτα υγιής και πανέτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο Τζαμόν Γκόρντον γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα από την θητεία του στο Μαρούσι (2009-10) και τον Ολυμπιακό (2010-11), ενώ στη συνέχεια της καριέρας του έπαιξε στην Τουρκία (Γαλατάσαραϊ 2011-12, Αναντολού Εφές 2012-14, Νταρουσάφακα 2014-16).

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play