Πρόγραμμα 18ης αγωνιστικής Super League: Σε ρυθμό κορυφής

Πρόγραμμα 18ης αγωνιστικής Super League: Σε ρυθμό κορυφής
Στη Βέροια δοκιμάζεται ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός με στόχο να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά στην κορυφή. Ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να περάσει δεύτερος με νίκη επί του Λεβαδειακού, ενώ ο ΠΑΟΚ κοντράρεται στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Έξοδο στη Βέροια περιλαμβάνει για τον Ολυμπιακό η 18η αγωνιστική με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να επιστρέψουν στις εκτός έδρας επιτυχίες μετά τις ισοπαλίες κόντρα σε Πλατανιά και Αστέρα Τρίπολης. Ο Ανσαριφάρντ έμεινε ξανά εκτός αποστολής, ο Αντρέ Μάρτις παραμένει νοκ-άουτ ενώ το νέο πρόβλημα έχει να κάνει με τον Φιγκέιρας. Επιπλέον Καμπιάσο και Τσόρι Ντομίνγκες δεν ταξίδεψαν στη Βέροια. Με υπηρεσιακό οι γηπεδούχοι μετά την αποχώρηση του Θωμά Γράφα με την πίεση για την αποφυγή του υποβιβασμού να παραμένει έντονη. Τιμωρημένοι οι Μπαλάφας και Άρτσε.

Το πρόγραμμα ανοίγει στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό να έχει την ευκαιρία να περάσει δεύτερος στη βαθμολογία μετά τις ισοπαλίες της Ξάνθης και του Πανιώνιου. Αρκετές οι απουσίες για τον Μαρίνο Ουζουνίδη που δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μολέδο, Κουρμπέλη, Γουακάσο, Κουλιμπαλί, Εμποκού, Λέτο και Χουλτ. Έχει μπλέξει για τα καλά ο Λεβαδειακός που βρέθηκε στην επικίνδυνη ζώνη, τη στιγμή που μακριά από την έδρα του δεν μπορεί να μαζέψει με τίποτα βαθμούς. Συν τοις άλλοις ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Μιλιάζες και Μουλόπουλο, που προστέθηκαν στα ήδη μακροχρόνια προβλήματα.

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό με τον Δικέφαλο να θέλει να εδραιώνει τη θέση του σιγά-σιγά μέσα στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Στα θετικά για τον Βλάνταν Ίβιτς το γεγονός ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με απουσίες. Στο στρατόπεδο του Παναιτωλικού η επιστροφή του Μάκη Χάβου στο τιμόνι ελπίζουν πως θα λειτουργήσει ευεργετικά ενόψει της συνέχειας και η ομάδα θα αρχίσει να σκαρφαλώνει βαθμολογικά. Εκτός αποστολής οι Καμαβουάκα και Τσοκάνης.

Ενδιαφέρον παιχνίδι στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Περιστεριώτες συνεχίζουν να βρίσκονται σε αγωνιστική κάμψη τελευταία με τον Γιώργο Κορακάκη τουλάχιστον να μην αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Ο ΠΑΣ επιδιώκει να διατηρηθεί κοντά στις θέσεις των πλέι οφ, μειώνοντας την απόσταση από Πανιώνιο και Ξάνθη. Ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει στους Μαμπουλού και Κοζορώνη.

Τέλος στα Χανιά, ο Πλατανιάς υποδέχεται την Κέρκυρα με τους Κρητικούς να θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, που τους έδωσε πολύτιμους βαθμούς τελευταία, επιστρέφοντας στις νίκες. Μοναδική απουσία για τον Γιώργο Παράσχο αυτή του Στανισάβλιεβιτς. Ακόμα μία βαθμολογική ανάσα για την Κέρκυρα ο βαθμός που πήρε απέναντι στον Πανασθηναικό με τους Φαίακες να διατηρούν την απόσταση ασφαλείας από τις επικίνδυνες θέσεις. Ο Ντουαλά αποτελεί τη μοναδική απουσία για τον Μιχάλη Γρηγορίου ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός (15:00 – NS2)

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα (17:15 – NS3)

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ (17:15 NS2)

Πλατανιάς – Κέρκυρα (17:15 – NS4)

Βέροια – Ολυμπιακός (19:30 NS1)

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play