Φήμες για τον Τράβιτσα!

Φήμες για τον Τράβιτσα!
Ο χαμένος τελικός του League Cup, έβαλε σε σκέψεις τους ανθρώπους της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, που εξετάζουν το ενδεχόμενο περαιτέρω αλλαγών, στο ρόστερ των «ασπρόμαυρων».

Σύμφωνα με φημολογία που έχει αναπτυχθεί, οι επιτελείς του Δικεφάλου, προσανατολίζονται σε αλλαγή πασαδόρου, με το όνομα του Ντράγκαν Τράβιτσα, να παίζει δυνατά ως αντικαταστάτης του Πέτκοβιτς.

Ο έμπειρος Ιταλός πετοσφαιριστής, την φετινή σεζόν, υπέγραψε ηγεμονικό συμβόλαιο 220.000 ευρώ με την ομάδα Σαχντράρι του Ιράν, που αδυνατεί να το τηρήσει και γι αυτό έμεινε ελεύθερος.

Προτάθηκε λοιπόν στον ΠΑΟΚ που σκέφτεται να τον αποκτήσει και να γίνει το φαβορί για την κατάκτηση του νταμπλ. Από την άλλη όμως ο Στάροβιτς γνωρίζεται με τον νυν πασαδόρο Πέτκοβιτς και θα συνθέσουν ένα καλό δίδυμο, για τον λόγο αυτό οι «ασπρόμαυροι» ακόμα, δεν έχουν πάρει άμεσα την απόφαση απόκτησης του Τράβιτσα.

Ο Ντράγκαν Τράβιτσα(30. 2.00) έχει πλούσια θητεία στο ιταλικό πρωτάθλημα, σε Ματσεράτα, Μόντενα, Κρέμα,Τρεβίζο, Μπελογκόριε, Χάλκμπανκ, με πλούσιο παλμαρέ(κατάκτηση Τσάμπιονς Λιγκ, πρωτάθλημα Ιταλίας, Παγκόσμιο Συλλόγων, Κύπελλο Ρωσίας, 2 αργυρά μετάλλια σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, 2 χάλκινα σε Παγκόσμιο Λιγκ, χάλκινο σε Ολυμπιακούς Αγώνες).

Ήταν βασικός πασαδόρος στην εθνική Ιταλίας, αλλά τον απέκλεισε μαζί με τον Ζάιτσεφ, ο Μάουρο Μπερούτο, επειδή ξενύχτησαν ένα βράδυ. Ο Ζάϊτσεφ επανήλθε με την αλλαγή προπονητή(Τζιανλορέντσο Μπελνκίνι), αλλά δίδυμο πασαδόρων πλέον είναι ο ταλαντούχος Τζιανέλι και ο Σοτίλε.

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play