Τέλος στα σενάρια για Ιμπάρμπο και Σαμπντόρια

Τέλος στα σενάρια για Ιμπάρμπο και Σαμπντόρια
Τέλος φαίνεται πως μπαίνει στις φήμες για ανταλλαγή της Κάλιαρι με την Σαμπντόρια που θα έστελνε τον Βίκτορ Ιμπάρμπο στην ομάδα της Γένοβας.

​Τις τελευταίες ημέρες είχαν κυκλοφορήσει σενάρια που ήθελαν τη Σαμπντόρια να συζητάει με την Κάλιαρι για ενδεχόμενη ανταλλαγή του Βίκτορ Ιμπάρμπο με τον Λούκα Τσιγκαρίνι. Κάτι τέτοιο πάντως φαίνεται πως δεν πρόκειται να συμβεί καθώς στο σύλλογο της Γένοβας δεν «καίγονται» για να αποκτήσουν κάποιον επιθετικό τη στιγμή που ήδη έχουν τους Λούις Μούριελ και Πάτρικ Σίκ.

Παράλληλα, στην Κάλιαρι δεν υπάρχει ανάγκη απόκτησης επιτελικού μέσου λόγω της παρουσίας του Νταβίντε Ντι Τζενάρο με τον οποίο θα χρειαζόταν ο Τσιγκαρίνι να «παλέψει» προκειμένου να βρει χρόνο συμμετοχής.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα σημειώνεται πως ο Ιμπάρμπο συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας μετά το σύντομο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, όμως αυτή δεν θα είναι η Σαμπντόρια. Τέλος, να αναφερθεί πως συνεχίζονται οι συζητήσεις ανάμεσα στον Κολομβιανό επιθετικό και την Παλέρμο με την ομάδα της Σικελίας να συνεχίζει να φαντάζει ως φαβορί για την απόκτησή του.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play