Σφραγίζει την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Σφραγίζει την πρόκριση ο ΠΑΟΚ
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται το πρόγραμμα του τριημέρου στο Κύπελλο Ελλάδος στο ποδόσφαιρο.

​Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Παναιτωλικό (19:30) με σκοπό να εξασφαλίσει και τύπικα το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς έχει σαφές προβάδισμα από το παιχνίδι στο Αγρίνιο όπου και επικράτησε με 2-0. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θέλουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις, με τον Μάκη Χάβο πλέον στον πάγκο.

Στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού του Δικεφάλου του Βορρά για πρώτη φορά είναι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, η οποία έχει αρκετές αλλαγές με τους Γλύκο , Λέοβατς , Μάτος , Τσίμιροτ , Αθανασιάδη να παίρνουν ανάσες εν όψει των συνεχόμενων αγώνων που ακολουθούν. Στην αντίπερα όχθη, για τους Αγρινιώτες δεν θα αγωνιστούν οι Κούσας και Καμαβουάκα, λόγω ίωσης ο πρώτος και ενοχλήσεων στην μέση ο δεύτερος.

Νωρίτερα στα Περιβόλια ο Πλατανιάς υποδέχεται τον ΠΑΣ με τις δύο ομάδες, που ως τώρα πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, να ψάχνουν τη διάκριση και στο θεσμό του Κυπέλλου. Το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου προέρχεται από την ισοπαλία στη Λάρισα απέναντι στην τοπική ομάδα, ενώ εκείνο του Γιάννη Πετράκη από την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ. Για τους Ηπειρώτες δεν θα αγωνιστούν οι Κολιοφούκα και Μαμπουλού που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play