Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ!

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ!
​Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στη νεοσύστατη διοργάνωση της FIBA και θα δώσει το «παρών» στον α’ νοκ-άουτ γύρο με φόντο την πρόκριση στους «16». Ο Δικέφαλος θα βρίσκεται στους αδύναμους της κλήρωσης αφού τερμάτισε τέταρτος και μόνο ο καλύτερος 4ος των ομίλων (Λούντβιγκσμπουργκ) πάει στους δυνατούς. Οι υποψήφιοι λοιπόν αντίπαλοι των ασπρόμαυρων είναι οι: Βενέτσια, Νίμπουρκ, […]

​Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στη νεοσύστατη διοργάνωση της FIBA και θα δώσει το «παρών» στον α’ νοκ-άουτ γύρο με φόντο την πρόκριση στους «16».

Ο Δικέφαλος θα βρίσκεται στους αδύναμους της κλήρωσης αφού τερμάτισε τέταρτος και μόνο ο καλύτερος 4ος των ομίλων (Λούντβιγκσμπουργκ) πάει στους δυνατούς.

Οι υποψήφιοι λοιπόν αντίπαλοι των ασπρόμαυρων είναι οι: Βενέτσια, Νίμπουρκ, Καρσίγιακα, Σταρσμπούρ, Παρτιζάν και Λούντβιγκσμπουργκ

Η κλήρωση των Play offs, για την 1η και την 2η φάση θα διεξαχθεί αυτή την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στη Γενεύη, στα γραφεία της FIBA. Η κλήρωση θα ξεκινήσει στις 15:00 (Ώρα Ελλάδας) και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει ο μάνατζερ της ομάδας Τέλης Ζουρνατσίδης.

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play