Κυρ Σάββα άλλαξαν οι κανονισμοί για πέναλτι και οφσάιντ;

Κυρ Σάββα άλλαξαν οι κανονισμοί για πέναλτι και οφσάιντ;
Τα κεφαλοκλειδώματα που πλέον επιτρέπονται μέσα στην περιοχή και τα νέα οφσάιντ που δίνονται με τους παίκτες δύο μέτρα πίσω.

​Το παιχνίδι του ΑΡΗ με τον Ολυμπιακό καταρχήν είναι αφιερωμένο σε όλους αυτους που προεξοφλούσαν ότι ο ΑΡΗΣ θα κάτσει να χάσει. Τους στημένους ή στην καλύτερη περίπτωση άσχετους που αναφέρουν ότι ο ΑΡΗΣ είναι στο άρμα του Ολυμπιακού. Σε όσους σημείωναν σήμερα ότι ο Αναστόπουλος θα κάνει χάρη στον ΟΣΦΠ και για αυτό δεν έβαλε τον Μπαργκάν και στην θέση του έπαιξε ο σκόρερ Μιλούνοβιτς. Και φυσικά στον Τριτσώνη και ιδιαίτερα στον Κουκουλάκη που όρισαν την τριπλέτα των απαράδεκτων που έβαλαν μπουρλότο στο παιχνίδι με τις υποδείξεις τους.

Ο ΑΡΗΣ της Β εθνικής απέναντι στον…Πρωταθλητή έδειξε σε ολόκληρη την Ελλάδα ότι αξίζει να είναι στην Λίγκα. Ο ΑΡΗΣ της Β εθνικής 3 μέρες πριν από ένα εκ των καθοριστικότερων αγώνων για την άνοδο, κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό και αν δεν υπήρχαν ο Τίκας και οι βοηθοί του όχι μόνο δεν θα ισοφαρίζονταν, αλλά πιθανοότατα θα είχε και σκορ πρόκρισης απέννατι στον Ολυμπιακό. Ο Αναστόπουλος νίκησε κατά κράτος τον Μπέντο στο κομμάτι της τακτικής, αλλά σε αυτό συνετέλεσε και το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες αγωνίστηκαν σαν…σκυλιά.

Και εδώ θέλω να σημειώσω προς όλους τους παίκτες του ΑΡΗ ότι με τέτοιο πάθος, δύναμη και διάθεση δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να μην ανέβει η ομάδα. Το θέμα είναι το ίδιο πρόσωπο να έχουν και το Σάββατο με τον ΟΦΗ και την άλλη βδομάδα στην Λαμία και την παραάλλη με τον Απόλλωνα.

Για να πάρει ο Ολυμπιακός το 1-1, έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο ο Τίκας να σφυρίζει 10-90! Το έβαλε πολύ νωρίς το γκολ ο ΑΡΗΣ και για αυτό μετά υπέφερε. Ανύπαρκτα φάουλ γύρω από την περιοχή του, φάουλ υπέρ του ΑΡΗ που δεν δίνονταν με αποκορύφωμα αυτό που δεν έδωσε στον Ρόβα και τον χρέωσε με ανύπαρκτη κάρτα. Διαιτησία που θύμισε τον…γίγαντα Ζωγράφο στο περίφημο ΑΡΗΣ-ΟΣΦΠ 2-3 τότε που ο Γεωργάτος παραλίγο να μεταγραφεί στο τμήμα βόλει του ΟΣΦΠ αφού σε 3 περιπτώσεις έκανε…μανσέτα, αλλά παράβαση και κάρτα δεν είδε ο μετέπειτα Αρχιδιαιτητής!

Ο εκπληκτικός Διούδης και η άμυνα του ΑΡΗ κράτησαν το μηδέν πίσω και έτσι το…ρεσιτάλ Τίκα συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Το…κεφαλοκλείδωμα στον Καπνίδη στο 53΄δεν αποτελεί πέναλτι για τον Καρδιτσίωτη ρέφερι, την ίδια στιγμή που συνεχίζει το 10-90. Κι όμως ο ΑΡΗΣ κρατάει με ένα πολύ καλό Σόουζα στο ντεμπούτο του και την αμυντική του γραμμή στο καλύτερό της φετινό παιχνίδι (σ.σ. καθόλου τυχαίο ότι έλειπε ο Μπράβο). Επιστρατεύονται τα μεγάλα μέσα. Καταρχήν τα κοντάρια. Δυο μέτρα πίσω ο Μιλούνοβιτς, οφσάιτ ο Καραγκιζόπουλος από την Ημαθία. Δυο μέτρα πίσω ο Καπνίδης στο 87 που έβγαινε μόνος με τον Καπίνο οφσάιτ και πάλι! Ο Τίκας το βιολί του. Για να δώσει φάουλ στον ΑΡΗ φτάσαμε στο 65!!!

Η ομάδα όμως κρατάει. Για αυτό και στο 70 ο Ρόβας θα δει κόκκινη! Ο Μπέντο επιστρατεύει Μιλιβόγεβιτς και Σεμπά και ο ΟΣΦΠ θα ισοφαρίσει σε 1-1, αλλά μάλλον αυτό δεν είναι αρκετό! Πέρα από το οφσάιτ στον Καπνίδη, ο Τίκας δίνει 5 λεπτά καθυστερήσεων!!! Το σκορ όμως είναι 1-1 και θα πρέπει να δοθεί μία ακόμα ευκαιρία στον ΟΣΦΠ. Ανύπαρκτο φάουλ έξω από την περιοχή του ΑΡΗ με το χρονόμετρο αν έχει φτάσει στο 97!!! Το έβγαλε και αυτό ο Διούδης και ο ΑΡΗΣ έμεινε στο 1-1 σε ένα παιχνίδι που είχε ακριβώς τα επικοινωνιακά κέρδη που σας ανέφερα και την μέρα της κλήρωσης.

Μετά από όλα τα παραπάνω, ένα ερώτημα θέλω να κάνω: Κυρ Σάββα άλλαξαν οι κανονισμοί για πέναλτι και οφσάιτ;Κύριε Τριτσώνη; Κύριε Κουκουλάκη;

ΥΓ1 Το ματς πλέον με τον ΟΣΦΠ τελείωσε. Ο Κρητικός από το Ηράκλειο Κουκουλάκης είναι 100% εκτεθειμένος. Αυτός που στέλνει τον Αρετόπουλο (!!!) το Σαββατο στο Βικελίδης! Η αποβολή του εξαιρετικού Ρόβα στα τελευταία ματς είναι απώλεια και το πλήγμα βασικού για τον ΑΡΗ. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ οφείλει να αντιδράσει και να προστατέψει την ομάδα…

ΥΓ2 Αλήθεια ποιος ορίζει το πρόγραμμα στο κύπελλο; Ξέρει κάτι ο κ. Βρύζας ως υπεύθυνος της διοργάνωσης; Πώς γίνεται να παίζει Σάββατο με τον ΟΦΗ ο ΑΡΗΣ και να παίζει Τετάρτη με ΟΣΦΠ, ενώ ο ΟΦΗ έπαιξε Τρίτη και την άλλη βδομάδα που ο ΑΡΗΣ παίζει Κυριακή στην Λαμία να ορίζεται Πέμπτη η ρεβανς και μάλιστα στις 1930 και το παιχνίδι της Λαμίας με τον Ατρόμητο Τετάρτη; Σύμπτωση ή αβλεψία-αδικία;

ΥΓ3 Ένα μεγάλο μπράβο στους 15.000 φίλους του ΑΡΗ που κράτησαν την ψυχραιμία τους και βρέθηκαν με τέτοιο τρόπο διπλα στην ομάδα τους. Με τέτοια κερκίδα κάθε ομάδα της Β εθνικής θα μπαίνει στο γήπεδο για να χάσει με τιμητικό σκορ. Το Σάββατο πρέπει όλοι όσοι ήταν χθες στο γήπεδο να είναι και πάλι παρόντες σε ένα πολύ δύσκολο και πολύ καθοριστικό παιχνίδι.

ΥΓ4 Σα να μην έφυγε καθόλου ο Πίτου θα βοηθήσει πάρα πολύ. Εξαιρετικός για πρώτο παιχνίδι ο Σόουζα! Θα κάνει καλό δίδυμο με τον Ταυλαρίδη. Ουπς συγνώμη δεν έχει υπογράψει ακόμα…

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play