Ολυμπιακός: Στην αποστολή για Άρη ο Ανσαριφάρντ

Ολυμπιακός: Στην αποστολή για Άρη ο Ανσαριφάρντ
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη. Αρκετά τα προβλήματα για τον Πάουλο Μπέντο.

Ο Πάουλο Μπέντο συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στα πλάνα του τον Ανσαριφάρντ μετά τη μεταγραφή του Ιρανού επιθετικού από τον Πανιώνιο στους «ερυθρόλευκους».

Ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε στην αποστολή του Ολυμπιακού τον Ανσαριφάρντ, ενόψει του αυριανού αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, σε ένα παιχνίδι πάντως που έχουν προκύψει διάφορες απουσίες για τους Πειραιώτες.

 Τόσο ο Μποτία όσο και ο Αντρέ Μάρτινς συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και δεν βρίσκονται στην αποστολή, ενώ εκτός έμειναν και οι Ιντέγε, Φορτούνης και Μάριν οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση. Επιπλέον ο Λεάλι προπονήθηκε συντηρητικά μετά την ίωση που αντιμετώπισε και αποκλείστηκε και αυτός από την αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Μανθάτης, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Τόλι, Βιάνα.

πηγή:  sdna.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play