Μέστο: «Δεν έχω παράπονο στον ΠΑΟ, αλλά θα ήταν ωραίο να παίξω στην Παλέρμο»

Μέστο: «Δεν έχω παράπονο στον ΠΑΟ, αλλά θα ήταν ωραίο να παίξω στην Παλέρμο»
Ικανοποιημένος στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Τζιαντομένικο Μέστο με δηλώσεις του στην "Repubblica", τονίζοντας ταυτόχρονα ότι θα ήθελε να αγωνιστεί στην Παλέρμο και να επιστρέψει στη Σέριε Α.

​Συνέντευξη στην ηλεκτρονική έκδοση της ιταλικής εφημερίδας “Repubblica” παραχώρησε σήμερα ο Τζιαντομένικο Μέστο. 

Ο Ιταλός πλάγιος αμυντικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στις συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική ομάδα και στην απόλυση του Αντρέα Στραματσόνι, ενώ τόνισε ότι θα ήταν θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στη Σέριε Α εάν η Παλέρμο του καταθέσει πρόταση συνεργασίας. 

“Είμαι στην Αθήνα και εδώ είναι όλα καλά. Μου αρέσει η ελληνική περιπέτεια, αν και ως ομάδα έχουμε βιώσει αρκετά σκαμπανεβάσματα, όπως συμβαίνει συχνά σε μία ομάδα. Οταν ήρθα στον Παναθηναϊκό στον πάγκο της ομάδας ήταν ο Στραματσόνι, αλλά πλέον υπάρχει άλλος προπονητής στο σύλλογο διότι όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά, ο πρώτος που θα την πληρώσει είναι ο προπονητής. Εγώ συνεχίζω και όλα πηγαίνουν αρκετά καλά, δεν μπορώ να έχω παράπονο”, τόνισε αρχικά ο γερόλυκος Ιταλός δεξιός μπακ. 

Κατόπιν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής στη Σέριε Α μέσω της Παλέρμο και απάντησε: “Θα ήταν όμορφο για μένα να επιστρέψω στην Σέριε Α και να αγωνιστώ στην Παλέρμο. Είναι αλήθεια ότι είμαι ικανοποιημένος στην Ελλάδα, αλλά το ιταλικό πρωτάθλημα είναι διαφορετικό.

Τώρα αν το πρώτο παιχνίδι μου θα ήταν εναντίον της Νάπολι, τότε θα επέστρεφα σε ένα γήπεδο στο οποίο έδωσα την καρδιά μου, αλλά αυτό είναι σενάριο με λίγη φαντασία. Το συμβόλαιό μου λήγει τον Ιούνιο, σωματικά αισθάνομαι καλά, οπότε θα δούμε τι θα συμβεί”…

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play