Συναγερμός στον ΠΑΟ – Στα …κόκκινα ο Μπεργκ – Να ποιον «φέρνουν» να πάρει αμέσως φανέλα βασικού!

Συναγερμός στον ΠΑΟ – Στα …κόκκινα ο Μπεργκ – Να ποιον «φέρνουν» να πάρει αμέσως φανέλα βασικού!
Πανικός στο «τριφύλλι» όσον αφορά το θέμα του επιθετικού! Τι συμβαίνει με τον Σουηδό άσο μετά απ' τον τραυματισμό του Λέτο; Ποιος έρχεται για να παίξει απευθείας ενδεκάδα;

Τρέχουν και δε φτάνουν στον Παναθηναϊκό μετά τον τραυματισμό του Λέτο στο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Και δεν είναι αυτό μόνο το κακό για τους Πράσινους, καθώς η ομάδα ξεμένει για ένα σημαντικό διάστημα, όπως όλα δείχνουν, με μοναδικό διαθέσιμο και αξιόπιστο φορ τον Μπεργκ, ο οποίος στην κυριολεξία είναι έτοιμος να …σκάσει!

Ο Σουηδός παίζει ανελλιπώς, με αποτέλεσμα να είναι στα “κόκκινα” και να έχει ανάγκη από ανάσες, διαφορετικά αν συνεχίσει να παίζει κινδυνεύει κι αυτός με μυικό τραυματισμό όπως και ο Αργεντινός.

Γι΄ αυτό οι Πράσινοι φουλάρουν για την απόκτηση ενός σέντερ φορ, ο οποίος δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι θα έρθει για να πάρει αμέσως τη φανέλα του βασικού.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από το Σάββατο, ο Μίκαελ Ίσακ είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος στόχος του Τριφυλλιού και γίνονται μεγάλες προσπάθειες προκειμένου ο 23χρονος Σουηδός της Ράντερς να κλείσει και να έρθει άμεσα στην Ελλάδα.

Προφανώς και εξετάζονται κι άλλοι στόχοι, ωστόσο ο συμπατριώτης του Μπερκ αποτελεί αυτή τη στιγμή προτεραιότητα, παρόλο που ήταν ένας παίκτης που πρωτοαπασχόλησε τους Πράσινους μετά από θερμή εισήγηση του Αντρέα Στραματσόνι.

πηγή:  sportdog.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play