Πρόσκληση Άρη για τελικό στο «Nick Galis Hall»!

Πρόσκληση Άρη για τελικό στο «Nick Galis Hall»!
Ο τελικός Κυπέλλου παραμένει χωρίς έδρα και εν αναμονή της απόφασης της ΕΟΚ, η ΚΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της κάλεσε την ομοσπονδία και τον Παναθηναϊκό να γίνει ο τελικός στο «Nick Galis Hall»!

​Η έδρα του τελικού είναι ένα θέμα που απασχολεί έντονα την ΕΟΚ και τους δύο φιναλίστ (Αρη και Παναθηναϊκό). Η ΚΑΕ Αρης πάντως με ανακοίνωσή της απηύθυνε κάλεσμα ώστε ο τελικός να διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην έδρα των «κίτρινων»!

Θυμίζουμε πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε δική της ανακοίνωση είχε αναφέρει την πρόθεσή της να γίνει ο τελικός στη Βόρεια Ελλάδα, με τον Αρη να καταθέτει τώρα τη δική του πρόταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. αντιλαμβανόμενη την δυσκολία επιλογής έδρας για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2017, αποφάσισε να συμβάλει εμπράκτως στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Με δεδομένη, λοιπόν, την υποψηφιότητα του γηπέδου ΟΑΚΑ “Νίκος Γκάλης”, αλλά και την ταυτόχρονη επιθυμία της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός να διεξαχθεί η αναμέτρηση στην Βόρεια Ελλάδα, (προσ)καλεί την διοίκηση του Παναθηναϊκού, αλλά και την Ελληνική Ομοσπονδία να πραγματοποιηθεί ο τελικός εκεί που άρχισαν όλα: στο “Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, Nick Galis Hall”. Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και οι φίλαθλοί μας είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν τους φιλάθλους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός».

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play