Νίλσεν: «Ίσως το καλοκαίρι του Ίσακ στον Παναθηναϊκό»

Νίλσεν: «Ίσως το καλοκαίρι του Ίσακ στον Παναθηναϊκό»
Ο αθλητικός διευθυντής της Ράντερς, Όλε Νίλσεν διέψευσε ότι βρίσκεται σε επαφές με τον Παναθηναϊκό για την πώληση του Μίκαελ Ίσακ, προσθέτοντας ότι ίσως ο παίκτης καταλήξει στους «πράσινους» το καλοκαίρι.

​Το όνομα του Σουηδού επιθετικού της Ράντερς βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της δανέζικης ομάδας, Όλε Νίλσεν, ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει καμία κρούση ως τώρα.

Πάντως, όπως πρόσθεσε ο Νίλσεν, ίσως κάτι τέτοιο προχωρήσει το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με τη Ράντερς.

«Δεν γνωρίζω τίποτα, ο Μίκαελ προπονείται κανονικά με τη Ράντερς. Έχει ακόμα έξι μήνες στο συμβόλαιό του, συνεπώς μπορεί να υπογράψει στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι. Αλλά δεν έχουμε καμία κρούση από τον Παναθηναϊκό από το καλοκαίρι και μετά», σχολίασε στο tipsbladet.dk ο Νίλσεν.

Πριν από ένα μήνα ο Νίλσεν είχε παραδεχθεί με δηλώσεις του στο SDNA ότι ο Παναθηναϊκός είχε ενδιαφερθεί για τον Ίσακ, επισημαίνοντας ότι θα χρειαστεί ένα ικανοποιητικό ποσό προκειμένου η Ράντερς να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρηση του Σουηδού φορ τον Γενάρη.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play