Moυρίνιο: «Είναι πολλά τα λεφτά των Κινέζων, Γουέιν»

Moυρίνιο: «Είναι πολλά τα λεφτά των Κινέζων, Γουέιν»
Με δηλώσεις του ο Ζοζέ Μουρίνιο άνοιξε την πόρτα της εξόδου από το «Ολντ Τράφορντ» για τον Γουέιν Ρούνεϊ.

Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα που έκανε λόγο για «μυθική» πρόταση ομάδας της Κίνας στον Άγγλο επιθετικό, ο Πορτογάλος προπονητής επιβεβαίωσε με έμμεσο τρόπο ότι ίσως μετράμε πια αντίστροφα για την αποχώρηση του παίκτη από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι κινέζικος σύλλογος προσφέρει το… αδιανόητο ποσό του 1,1 εκατομμυρίου ευρώ την εβδομάδα στον Ρούνεϊ, ώστε να αφήσει τους «κόκκινους διαβόλους» μετά από δώδεκα χρόνια. 

«Τα χρήματα είναι πάρα πολλά και η εμπειρία μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρουσα» είπε σχετικά ο Μουρίνιο, δείχνοντας την έξοδο στον Ρούνεϊ, τον οποίο δεν υπολόγιζε εξαρχής στους «κόκκινους διαβόλους».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από το φοβερό ποσό που δίνουν οι Κινέζοι στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, προσφέρουν αρκετά χρήματα και στον αγγλικό σύλλογο, κάτι που ενδεχομένως σημαίνει ότι η Γιουνάιτεντ θα απαντήσει θετικά.

«Είναι σπουδαίος αρχηγός και εξαιρετικός άνθρωπος, αλλά αυτή είναι η δική του καριέρα και είναι μια απόφαση που θα πρέπει να πάρει μαζί με την οικογένειά του» συμπλήρωσε ο Πορτογάλος τεχνικός. 

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play