Στα υπόψιν ο Ποτουρίδης, προτεραιότητα στο εξωτερικό…

Στα υπόψιν ο Ποτουρίδης, προτεραιότητα στο εξωτερικό…
​Μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που ενδεχομένως απασχολήσει έντονα τον Άρη τις επόμενες μέρες, είναι αυτή του Γιάννη Ποτουρίδη, ο οποίος χθες το βράδυ έλυσε το συμβόλαιό του με την Λάρισα. Ο 25χρονος στόπερ έφτασε μία ανάσα το καλοκαίρι από τους «κιτρινόμαυρους», ωστόσο, η μεταγραφή του χάλασε καθώς παρατηρήθηκε διαφορά στο οικονομικό σκέλος. Ο Νίκος Αναστόπουλος είναι […]

​Μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που ενδεχομένως απασχολήσει έντονα τον Άρη τις επόμενες μέρες, είναι αυτή του Γιάννη Ποτουρίδη, ο οποίος χθες το βράδυ έλυσε το συμβόλαιό του με την Λάρισα.

Ο 25χρονος στόπερ έφτασε μία ανάσα το καλοκαίρι από τους «κιτρινόμαυρους», ωστόσο, η μεταγραφή του χάλασε καθώς παρατηρήθηκε διαφορά στο οικονομικό σκέλος.

Ο Νίκος Αναστόπουλος είναι ενήμερος για την αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή, ωστόσο, συνεχίζει να έχει στην κορυφή της λίστας του την απόκτηση αμυντικού από το εξωτερικό και συγκεκριμένα απο την Λατινική Αμερική.

Εφόσον, δεν καταφέρουν οι «κιτρινόμαυροι» να έρθουν σε συμφωνία με κάποιον από τους παίκτες που εξετάζουν, τότε δεν αποκλείεται να στραφούν και στην περίπτωση του άλλοτε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και του Πανθρακικού, ο οποίος φέτος με την φανέλα της Λάρισα αγωνίστηκε σε 6 ματς πρωταθλήματος και 2 Κυπέλλου.

Πηγή: pressaris.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play