Πάλι πολλοί μαζευόμαστε…

Πάλι πολλοί μαζευόμαστε…
​Από την αρχή της σεζόν, ένα από τα βασικά θέματα που είχε να λύσει ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του, ήταν το αριθμητικά υπερφορτωμένο ρόστερ και η διαχείριση όλων αυτών των παικτών, προς όφελος των ίδιων και της ομάδας. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, σίγουρα δεν ενδείκνυται για γενναίες αποφάσεις και αλλαγές εκ βάθρων, […]

​Από την αρχή της σεζόν, ένα από τα βασικά θέματα που είχε να λύσει ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του, ήταν το αριθμητικά υπερφορτωμένο ρόστερ και η διαχείριση όλων αυτών των παικτών, προς όφελος των ίδιων και της ομάδας.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, σίγουρα δεν ενδείκνυται για γενναίες αποφάσεις και αλλαγές εκ βάθρων, αλλά τουλάχιστον ο Λούμπος Μίχελ θα όφειλε να συμμαζέψει κάπως την κατάσταση και να κάνει το έργο του Σέρβου τεχνικού του Δικεφάλου πιο εύκολο.

Προς το παρόν, σήμερα 18 Ιανουαρίου, στου συγκεκριμένο ζήτημα, όχι μόνο δεν υπάρχει βελτίωση, αλλά το πρόβλημα παραμένει ίδιο, ίσως και μεγαλύτερο. Αυτή τη στιγμή, ο ΠΑΟΚ έχει στις τάξεις της επαγγελματικής του ομάδας, 32 ποδοσφαιριστές: 4 τερματοφύλακες, 10 αμυντικούς, 11 μέσους και 7 μεσοεπιθετικούς/φορ.

Μπορεί ο Γιώργος Τζαβέλλας και ο Γκάρι Ροντρίγκες να αποχαιρέτησαν την Τούμπα, αλλά νέοι κάτοικοι αυτής είναι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και ο Λάζαρος Λάμπρου. Στους τελευταίους, προσθέστε τον Έργκους Κάτσε που επέστρεψε από δανεισμό και λογίζεται κανονικά ως ενεργό μέλος, αλλά και τον Δημήτρη Χατζηισαϊα που βγήκε από τον «πάγο» και βρίσκεται στη διάθεση του Ίβιτς.

Αν υπολογίσουμε και τον Πέδρο Ενρίκε, φτάνουμε ακόμα πιο ψηλά το νούμερο, στους 33 παίκτες. Ο ΠΑΟΚ, ακόμα και στα χαρτιά, θα είχε ήδη… καεί. Δε συζητάμε αν αποκτηθεί και ένας χαφ ακόμα, έτσι όπως ήταν το αρχικό πλάνο, καθώς ο Δικέφαλος για μια ακόμα μεταγραφική περίοδο, ίσως καταφέρει να μην πάρει 10άρι… Αυτό όμως είναι άλλο θέμα.

Από την άλλη πλευρά, ποιοι βρίσκονται στο κατώφλι της εξόδου; Ο Δημήτρης Γιαννούλης αναμένεται να παραχωρηθεί ως δανεικός στην Ανόρθωση, ο -ανενεργός- Σκόνδρας να πάει στη Βουλγαρία για τη Λέφσκι Σόφιας, ίσως και ο Λάμπρου να μετακινηθεί σε μια άλλη ομάδα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Ειδική περίπτωση είναι αυτή του Αλέξανδρου Τζιόλη που έμεινε ο μόνος μετέωρος στον… κύκλο των ατομικών προπονήσεων.

Ακόμα κι αν προχωρήσουν, οι τελευταίες μετακινήσεις, ο ΠΑΟΚ θα έχει στις τάξεις του 30 παίκτες, άντε… να γίνουν 29 ή 28. Το νούμερο παραμένει πολύ μεγάλο για το δεύτερο μισό της σεζόν, ακόμα κι αν ο Δικέφαλος βρίσκεται ακόμα μέσα και στις διοργανώσεις που λαμβάνει μέρος και έχει αρκετά παιχνίδια να δώσει.

Το πρόβλημα του Ίβιτς παραμένει, και είναι κάτι για το οποίο -από τώρα- πρέπει να μεριμνήσουν οι επιτελείς της ομάδας ενόψει του καλοκαιριού. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται από εδώ και πέρα ποιότητα και όχι ποσότητα. Από ποσότητα, χορτάσαμε…

Πηγή: inpaok.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play