Οι πρωτιές της αστοχίας

Οι πρωτιές της αστοχίας
​Το φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος βρήκε τον ΠΑΟΚ πρώτο τελικές προσπάθειες (ακόμη και με ένα παιχνίδι λιγότερο) με 211 έναντι 203 του Ολυμπιακού, αλλά πιο άστοχο αφού οι παίκτες του έχασαν τα «άχαστα». Οι ερυθρόλευκοι έβαζαν ένα γκολ κάθε 6 τελικές και οι παίκτες του Δικέφαλου ένα τέρμα ανά 11 τελικές! ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ […]

​Το φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος βρήκε τον ΠΑΟΚ πρώτο τελικές προσπάθειες (ακόμη και με ένα παιχνίδι λιγότερο) με 211 έναντι 203 του Ολυμπιακού, αλλά πιο άστοχο αφού οι παίκτες του έχασαν τα «άχαστα».

Οι ερυθρόλευκοι έβαζαν ένα γκολ κάθε 6 τελικές και οι παίκτες του Δικέφαλου ένα τέρμα ανά 11 τελικές!

ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΔΟΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Ο ΠΑΟΚ έχει και άλλες δύο πρωτιές αστοχίας (και ατυχίας): είναι πρώτος σε χαμένες ευκαιρίες, με 29, και πολύ πιο πίσω είναι τα Γιάννινα με 17 (ο ΠΑΟ έχει 15, η ΑΕΚ 10 και Ολυμπιακός 8, αλλά είναι πρώτος και στα δοκάρια με 10 (από 9 έχουν ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ).

ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΣΤΟΧΙΑ

Συνολικά η αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ ήταν καλή έως τώρα, αλλά η ομάδα πήρε πολλούς λιγότερους βαθμούς από αυτούς που θα μπορούσε σύμφωνα με την απόδοσή της, λόγω αστοχίας, ατυχίας αλλά και αφέλειας σε κάποιες περιπτώσεις, ενώ υπήρξαν και 3-4 ματς με κακές (σε βάρος του Δικέφαλου) διαιτησίες.

Με βελτίωση της ευστοχίας είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει καλύτερα.

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play