«Κολλημένο» του Ντίας, δεν παίρνει ρίσκο η ΑΕΚ

«Κολλημένο» του Ντίας, δεν παίρνει ρίσκο η ΑΕΚ
Παρά τις διαβεβαιώσεις της πλευράς του Αργεντινού επιθετικού, χαρτί αποδέσμευσης δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ και η Ένωση δεν σκοπεύει να... παίξει με τη φωτιά.

​Τα δημοσιεύματα από το Μεξικό, που αναφέρονται στο ενδιαφέρον της Λεόν για τον Περέιρα Ντίας, παρουσιάζουν τον ποδοσφαιριστή ως ουσιαστικά ήδη ελεύθερο. Η αλήθεια είναι ότι έτσι… πλασαρίστηκε και στην ΑΕΚ ο παίκτης από την πρώτη μέρα. Όμως, με μια «λογική» που κρύβει κινδύνους, τους οποίους θέλησε εξ αρχής η Ένωση να αποφύγει.

Στον Αργεντινό επιθετικό η Τζοχόρ οφείλει περίπου 500.000 δολάρια και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τελευταία της πρόταση ήταν να πάρει το ένα πέμπτο (100.000 ευρώ)! Ο Ντίας πράγματι μπορεί να πάρει μεταγραφή και αυτή τη στιγμή σε άλλη ομάδα, αν κοινοποιήσει προσφυγή στη FIFA, καθώς σε περίπου 20 μέρες θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής σε αυτή. Όμως, η ομάδα που θα τον αποκτήσει κινδυνεύει -αν για κάποιο λόγο αυτός χάσει εκ των υστέρων την προσφυγή του κατά της Τζοχόρ- να της επιβληθεί σημαντικό πρόστιμο, αλλά και απαγόρευση μεταγραφών ακόμη και για δύο μεταγραφικές περιόδους.

Το ρίσκο αυτό δεν είναι μεγάλο με δεδομένο ότι πράγματι ο παίκτης είναι απλήρωτος, όμως η ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή είχε ξεκαθαρίσει στους μάνατζέρ του ότι δεν είναι διατεθειμένη να το πάρει. Γι’ αυτό και όπως είχαμε τονίσει, είχε αποφασιστεί από κοινού να γίνει προσπάθεια για να έρθει σε μια συμφωνία με την Τζοχόρ και η ομάδα της Μαλαισίας να του δώσει την ελευθέρας του.

Παρόλο που η ΑΕΚ είχε λάβει διαβεβαιώσεις ότι ήταν θέμα χρόνου αυτό να συμβεί, μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει φτάσει στην Αθήνα η αποδέσμευση του παίκτη. Και όλα δείχνουν ότι η Ένωση θα αρχίσει να στρέφεται και στις άλλες λύσεις που έχει στη λίστα της, καθώς δεν μπορεί να μείνει για… πάντα εγκλωβισμένη σε αυτή την υπόθεση.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play