Άρης – Πανσερραϊκός 4-0

Άρης – Πανσερραϊκός 4-0
Ο Άρης ήταν πιο καταιγιστικός κι από την... βροχή στο «Κλεάνθης Βικελίδης», συνέτριψε με 4-0 τον Πανσερραϊκό και πλησίασε στο -4 από την κορυφή, έχοντας, μάλιστα, και ματς λιγότερο.

Ήταν, όσο να πεις, παιχνίδι «επίφοβο»: μία αναβολή για το πρωτάθλημα, άλλη μία για το κύπελλο και, κάπως έτσι, εγείρονταν ερωτήματα για την κατάσταση στην οποία θα παρουσιαζόταν σήμερα ο Άρης στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, μιας και η αποχή από τα παιχνίδια σπάνια είναι καλός «σύντροφος».

Όπως αποδείχτηκε, όμως, ο κιτρινόμαυρος συναγερμός ήταν πέρα για πέρα λάθος: η ομάδα του Νίκου Ανστόπουλου μπήκε με το πόδι κολλημένο στο αγωνιστικό γκάζι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και φρόντισε να δείξει από νωρίς τα δόντια της στον Πανσερραϊκό.

Μόλις στο 5΄ ο Μπαργκάν με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω, κρούοντας τον κώδωνα του ποδοσφαιρικού κινδύνου για τους φιλοξενούμενους. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Τάτος με γυριστό σουτ μετά από σέντρα του Μπαργκάν έχασε τεράστια ευκαιρία ν’ ανοίξει το σκορ, όμως από κει κι έπειτα άνοιξαν οι αγωνιστικοί ουρανοί.

πηγή:  sdna.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play