Συγκλονίζει το οικογενειακό δράμα του Λουίς φαν Γκάαλ

Συγκλονίζει το οικογενειακό δράμα του Λουίς φαν Γκάαλ
Ο Λουίς φαν Γκάαλ ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τους πάγκους και λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε το οικογενειακό δράμα του.

​Ο Ολλανδός τεχνικός, ο οποίος έχει καθίσει στον πάγκο του Άγιαξ, της Μπαρτσελόνα, της Μπάγερν, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και της εθνικής ομάδας της πατρίδας του, έκανε γνωστό ότι οι λόγοι της αποχώρησής του είναι οικογενειακοί. 

Μετά τους πρόσφατους θανάτους του γαμπρού του και της μικρότερης αδερφής του, ο φαν Χάαλ κλονίστηκε. Αυτοί οι θάνατοι αποδείχθηκαν καταλυτικοί για την απόφασή του να αποχωρήσει από τους πάγκους σε ηλικία 65 ετών. 

«Συνέβησαν τόσα στην οικογένειά μου» είπε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός προποπονητής, ο οποίος αρχικά σχεδίαζε να αποσυρθεί μετά το 2014 όταν θα ολοκληρωνόταν η συνεργασία του με τους «οράνιε». 

Τότε παρουσιάστηκε η πρόταση της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ και ο φαν Χάαλ θέλησε να δοκιμάσει και την εμπειρία της Πρέμιερ Λιγκ. 

Πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστή η πρόθεση ασιατικού συλλόγου να του προσφέρει τριετές συμβόλαιο που θα του απέφερε σχεδόν 50 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play