Επιστροφή Μίχελ χωρίς υπογραφές

Επιστροφή Μίχελ χωρίς υπογραφές
​Ο Λούμπος Μίχελ βρέθηκε στη Γαλλία προκειμένου να «κλείσει» οριστικά το deal με τη Ρεν για την απόκτηση του Πέδρο Ενρίκε, αλλά θα γυρίσει σήμερα (17.1) στη Θεσσαλονίκη χωρίς να έχει τις υπογραφές στις αποσκευές του. Αυτό δε σημαίνει ότι η μεταγραφή χάλασε, αλλά θα τραβήξει μερικές μέρες ακόμα. Όπως είναι γνωστό, η πλευρά του […]

​Ο Λούμπος Μίχελ βρέθηκε στη Γαλλία προκειμένου να «κλείσει» οριστικά το deal με τη Ρεν για την απόκτηση του Πέδρο Ενρίκε, αλλά θα γυρίσει σήμερα (17.1) στη Θεσσαλονίκη χωρίς να έχει τις υπογραφές στις αποσκευές του. Αυτό δε σημαίνει ότι η μεταγραφή χάλασε, αλλά θα τραβήξει μερικές μέρες ακόμα.

Όπως είναι γνωστό, η πλευρά του ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη, ο οποίος περιμένει πως και πως να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, πιέζει και τη Ρεν προς αυτή την κατεύθυνση, κάτι που θυμίζει την περίπτωση του Δικεφάλου με τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Από την πλευρά της, η γαλλική ομάδα βρίσκεται σε κάπως δύσκολη θέση και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Ο λόγος είναι ότι μόλις πούλησε έναν ακόμα εξτρέμ που είχε στο ρόστερ της και, προς το παρόν, δεν έχει εναλλακτικές για τη συγκεκριμένη θέση. Έτσι, οι άνθρωποί της τρενάρουν κάπως την υπόθεση προκειμένου να βρουν αντικαταστάτη αλλά, ίσως, και να κερδίσουν κάτι παραπάνω σε οικονομικά ανταλλάγματα.

Στον ΠΑΟΚ πάντως θεωρούν ότι μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες, ο Πέδρο Ενρίκε θα είναι και επίσημα παίκτης της ομάδας.

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play