Πως… «γκέγκεν» αυτό πάλι;

Πως… «γκέγκεν» αυτό πάλι;
Αν είδε ο Πατρίκ Ογκουνσότο το ματς του ΠΑΟΚ με τα Γιάννινα, στο οποίο ο ΠΑΣ κέρδισε με 1-0 μέσα στην Τούμπα, είμαι σίγουρος ότι θα αναρωτήθηκε δικαίως: «Πως γκέγκεν αυτό τώρα;».

​Εγώ αναρωτιέμαι πως «γκέγκεν αυτό» για ακόμη μία φορά στον φετινό Δικέφαλο. Την απάντηση την ξέρουμε όλοι, αλλά το ερώτημα παραμένει διαχρονικό: «Πως γίνεται αυτό συνήθως κατά του ΠΑΟΚ», ρε γαμώτο;

Πως γίνεται να χάνεις ένα ματς στο οποίο έχεις γράψει 28 τελικές προσπάθειες έναντι 5 του αντιπάλου και με τέτοια εικόνα μέσα στο γήπεδο; Πως γίνεται να χάνεις έχοντας 114 σωστές πάσες έναντι μόλις 25 του αντιπάλου; Με 70%-30% κατοχή μπάλας υπέρ σου; Με, με, με…

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και απέναντι στα Γιάννινα, αλλά για πολλοστή φορά φέτος του έλειψε το «φονικό ένστικτο». Του έλειψε η σωστή εκτέλεση. Έφτασε… 28 φορές στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε! Και δε λέω ότι και οι 28 τελικές προσπάθειες ήταν σούπερ ευκαιρίες, αλλά πάνω από 10 περιπτώσεις ήταν φάσεις που σηκωθήκαμε από τις θέσεις μας για να πανηγυρίσουμε γκολ. Αλλά δεν…

Δεν ήρθε ποτέ το γκολ για τον Δικέφαλο, αφού οι μεν παίκτες του ΠΑΟΚ έχασαν σε πολλές περιπτώσεις τα «άχαστα», ο δε Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκανε το παιχνίδι της ζωής του και δεν έτρωγε γκολ με τίποτα.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ μέτρησε συνολικά 13 αποκρούσεις (!) και κράτησε με κάθε τρόπο ανέπαφη την εστία, κρατώντας το 0-1 για την ομάδα του, η οποία αμύνθηκε μαζικά και πήρε τελικά το τρίποντο εκμεταλλευόμενη μία ολιγωρία στην άμυνα του ΠΑΟΚ για να προηγηθεί και να φτάσει τελικά στη νίκη.

Στο δια ταύτα, ο ΠΑΟΚ χάνοντας ξανά ένα τσουβάλι ευκαιρίες, αφού δεν κατάφερε να σκοράρει και πέταξε στο καλάθι των αχρήστων μία εξαιρετική εμφάνιση, αδικώντας τον εαυτό του για πολλοστή φορά φέτος. Το ίδιο είχε γίνει στη ρεβάνς με τον Άγιαξ, με την Ξάνθη, με τον Ολυμπιακό, με τον Πανιώνιο, με τον Ατρόμητο… Υπήρξαν κι άλλα ματς που ο Δικέφαλος έχασε πολλά γκολ (με Παναιτωλικό, Ηρακλή κτλ) αλλά τουλάχιστον εκεί πήρε τις νίκες.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να παίζει καλά και απέναντι στα Γιάννινα αλλά του έλειψε το γκολ. Εκεί πονάει και θέλει γιατρειά, και ήδη έχει αργήσει να έρθει το γιατρικό. Ως γενική εικόνα, έχει καλύτερη απόδοση μέσα στο γήπεδο από ότι τα προηγούμενα χρόνια, αλλά όσο δεν βρίσκει πιο εύκολα κάποια γκολ, τόσο περισσότερες φορές θα φλερτάρει με γκέλες όπως αυτή με τα Γιάννινα.

Πηγή: inpaok.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play