«Νέα βελτιωμένη πρόταση για Ντόλι κατέθεσε ο Ολυμπιακός»

«Νέα βελτιωμένη πρόταση για Ντόλι κατέθεσε ο Ολυμπιακός»
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν στη Νότιο Αφρική, ο Ολυμπιακός επανήλθε με νέα βελτιωμένη προσφορά στους Μαμελόντι Σάνταουνς για τον Κίγκαν Ντόλι ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.

​Πρόσφατα ο Ντόλι είχε χάσει τη δικαστική διαμάχη με την ομάδα του σχετικά με τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του, με τους Σάνταουνς να αξιώνουν πλέον 1,8 εκατομμύρια ευρώ βάσει των νέων δεδομένων που έχουν προκύψει έπειτα από την απόφαση του δικαστηρίου.

Η πλευρά του παίκτη είναι διατεθειμένη να φτάσει ως και τη FIFA για να ανατρέψει την απόφαση, υποστηρίζοντας πως η ρήτρα που είχε συμφωνήσει στο συμβόλαιό του ήταν μικρότερη.

Ο Ολυμπιακός πάντως δεν φαίνεται να έχει παρατήσει την περίπτωση του Ντόλι και σύμφωνα με όσα μεταδίδουν στη Νότιο Αφρική, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση προς τους Σάνταουνς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Soccerladuma, η νέα πρόταση του Ολυμπιακού είναι ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, που πλησιάζει δηλαδή πολύ τη ρήτρα που αξιώνουν οι Νοτιοαφρικάνοι για την αποδέσμευσή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την αφρικανική χώρα, οι Μαμελόντι Σάνταουνς ενδέχεται να σκεφτούν πολύ σοβαρά τη συγκεκριμένη πρόταση καθώς μπορεί να μην «σπάει» τη ρήτρα που ισχύει αυτή τη στιγμή, αλλά είναι πολύ κοντά στην τιμή που έχει τεθεί.

Άλλωστε είναι δεδομένη η επιθυμία του 24χρονου μεσοεπιθετικού να πάρει μεταγραφή για κάποιον ευρωπαϊκό σύλλογο, με τη γαλλική Μονπελιέ επίσης να ενδιαφέρεται σοβαρά, έχοντας καταθέσει και αυτή επίσημη πρόταση.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play