Δεν πάνε στο γκαλά της FIFA οι παίκτες της Μπαρτσελόνα!

Δεν πάνε στο γκαλά της FIFA οι παίκτες της Μπαρτσελόνα!
Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι οι ποδοσφαιριστές που είναι υποψήφιοι για κορυφαίοι της χρονιάς στα βραβεία της FIFA δεν θα παραστούν στην σημερινή εκδήλωση.

​Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για απόφαση που έλαβαν οι ίδιοι οι παίκτες, δηλαδή ο Λιονέλ Μέσι, ο Αντρές Ινιέστα, ο Ζεράρ Πικέ και ο Λουίς Σουάρες στη διάρκεια συνάντησης που είχαν το πρωί της Δευτέρας λίγη ώρα πριν από το προγραμματισμένο ταξίδι τους για τη Ζυρίχη, όπου θα γίνει σήμερα το απόγευμα η βράβευση των καλύτερων της περσινής χρονιάς από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. 

Η απόφαση αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε ήδη πολλές αντιδράσεις, κυρίως εξαιτίας του Μέσι, ο οποίος είναι υποψήφιος για τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη του 2016 μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Αντουάν Γκριεζμάν με τον Πορτογάλο να είναι το ακλόνητο φαβορί για να κερδίσει και αυτή τη διάκριση μετά τη «Χρυσή Μπάλα». 

Όπως αναφέρεται στα σχετικά ρεπορτάζ, οι ποδοσφαιριστές των Καταλανών αποφάσισαν να μην είναι παρόντες στην εκδήλωση για να συγκεντρωθούν στην κρίσιμη ρεβάνς με τη Μπιλμπάο για το Κύπελλο, καθώς στο πρώτο παιχνίδι ηττήθηκαν 2-1 από τους Βάσκους. 

Την Μπαρτσελόνα θα εκπροσωπήσουν στην βράβευση μέλη της διοίκησης.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play