Ατάκες-φωτιά για ΠΑΟΚ και Σαββίδη: “Κατάντησε ίδρυμα Πρόνοιας η ομάδα” – “Δεν υπολογίζει τα χρήματα και τα σκορπάει”!

Ατάκες-φωτιά για ΠΑΟΚ και Σαββίδη: “Κατάντησε ίδρυμα Πρόνοιας η ομάδα” – “Δεν υπολογίζει τα χρήματα και τα σκορπάει”!
Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Π. Κερμανίδη για τις εξελίξεις στον Δικέφαλο, τις κινήσεις του Ιβάν και τους... δημόσιους υπαλλήλους. Ποιοι είναι οι στόχοι για φέτος!

​Στο γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης νοικοκύρεψε τον ΠΑΟΚ αλλά συνεχίζει να σκορπάει τα λεφτά του, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Παναγιώτης Κερμανίδης.

Ο παλαίμαχος άσος τού ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα, αλλά και στο γεγονός ότι η μεταγραφή ενός γκολτζή στον Δικέφαλο, δεν θα λύσει το πρόβλημα του σκοραρίσματος. 

“Δεν μπορώ να πω ότι ο ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκε σωστά και καλά εναντίον του ΠΑΣ Γιάννενα, απλώς δεν ολοκλήρωσε την προσπάθεια του. Και έδειξε ότι έχει σοβαρό πρόβληκα στο σκοράρισμα. Δεν γίνεται με 23 τελικές και 14 κόρνερ να μη σκοράρεις. Ειδικά όταν έχεις έναν τερματοφύλακα που είναι πολύ κακός στις εξόδους και δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτές τις καταστάσεις. Πολύ περισσότερο μέσα στην Τούμπα, απαιτούμε να κερδίζει τέτοιους αγώνες”, σχολίασε αρχικά ο παλαίμαχος άσος τού ΠΑΟΚ και συμπλήρωσε για την απόρροια του χθεσινού αποτελέσματος: “Έκανε δύο βήματα πίσω ο ΠΑΟΚ με αυτό το αποτέλεσμα. Γιατί με τη νίκη θα πλησίαζε τις θέσεις ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ τώρα έχασε τους τρεις βαθμούς και έμεινε στην ίδια θέση. Ε, αυτό είναι πισωγύρισμα”.

Τι πιστεύετε πως χρειάζεται να γίνει για να αφυπνιστεί η ομάδα;

“Ξέρω ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε να σκοράρει μόνο ένας ποδοσφαιριστής, ο Αθανσιάδης ή ο Κουλούρης. Θα πρέπει να υπάρχει ποικιλία στο σκοράρισμα, αλλά αυτό δεν το έχει ο ΠΑΟΚ. Αν πάρει μόνο κάποιον επιθετικό που να σκοράρει, πάλι το ίδιο πρόβημα θα έχει η ομάδα. Δεν μπορούμε να περιμένουμε αποκλειστικά από έναν γκλοτζή να λύσει το πρόβλημα. Όταν έπαιζα εγώ, δεν είχαμε μόνιμο πρώτο σκόρερ. Είχαμε 5-6 παίκτες που σκόραραν κάθε χρόνο”.

Ο ΠΑΟΚ είχε την τυχή να βρεθεί στον δρόμο του ο Σαββίδης, αλλά τα λεφτά που βάζει στην ομάδα μοιάζουν χαμένος κόπος μέχρι στιγμής. Φοβάστε ότι μπορεί μία μέρα να κουραστεί από την προσπάθεια;

“Σοβαρό ερώτημα, που θέλει σκέψη και απάντηση σωστή. Πράγματι ο Σαββίδης έριξε πολλά εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν πιάσανε μέχρι στιγμής τόπο. Νοικοκύρεψε τον σύλλογο για να μην χρωστάει, ο ΠΑΟΚ πλέον έχει καθαρό μέτωπο. Αλλά εσωτερικά και στα αποτελέσμα για να κερδίσει τίτλο, είναι αποτυχημένος μέχρι στιγμής. Θα έπρεπε ο κύριος Σαββίδης να ξεκινήσει διαφορετικά: Ξεκίνησε με ανθρώπους οι οποίοι ήταν στις προηγούμενες διοικήσεις, σε αποτυχημένα χρόνια. Έπρεπε να ξεκινήσει από την αρχή, με νέες βάσεις, νέους ανθρώπους και καλύτερες μεταγραφές και σύγχρονο τεχνικό επιτελείο. Πολλοί μιλούσαν για τραυματισμούς και έλεγαν ότι έφταιγαν τα γήπεδα της Μεσημβρίας. Σήμερα που δεν έχουν τραυματισμούς και γυμνάζονται στα ίδια γήπεδα, τι συμβαίνει;”. 

Υπάρχει η αντίληψη ότι στον ΠΑΟΚ λειτουργούν κάποιοι σαν να είναι δημόσιοι υπάλληλοι.

“Βλέπω ότι ο Σαββίδης δεν υπολογίζει τα χρήματα, τα σκορπάει, πληρώνει άτομα που δεν έχουν ικανότητες και γνώσεις. Πληρώνει παίκτες που δεν τους υπολογίζουν, που δεν προσφέρουν στον ΠΑΟΚ. Έχει γίνει ίδρυμα Πρόνοιας ο σύλλογος: Περάστε, είμαστε καλοί, βοηθάμε τους ανθρώπους χωρίς αντίκρυσμα. Χωρίς να μπορούν να κερδίσουν τίποτα από αυτούς τους ανθρώπους”.

Τι περιμένετε μέχρι το τέλος της σεζόν; 

“Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στον στόχο του Κυπέλλου και στην πορεία της Ευρώπης. Δεν είναι λίγο αυτό. Μπορεί να διεκδικήσει και να μπει στα πλέι οφ. Αυτοί είναι οι στόχοι του φέτος”.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play