Πρωταθλήτρια μέχρι το… 45’, ανύπαρκτη στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ

Πρωταθλήτρια μέχρι το… 45’, ανύπαρκτη στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ
Από την αρχή της σεζόν η ίδια ιστορία…

Στην ΑΕΚ επικρατεί μια άρρωστη αγωνιστική νοοτροπία που γιατρειά δεν φαίνεται να έχει. Πριν ένα μήνα είχαμε τονίσει πόσο διαφορετική εμφανίζεται η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο κάθε αγώνα και πως καταρρέει στην επανάληψη. Ένα μήνα μετά το ίδιο βιολί συνεχίζεται. Ακόμη και χθες στην Τρίπολη η ΑΕΚ κέρδιζε στο ημίχρονο, όμως τελικά έχασε!

Η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή μετά από 14 παιχνίδια έχει συγκεντρώσει μόλις 21 βαθμούς, μετρώντας 5 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες, έχοντας σκοράρει 21 φορές και έχοντας δεχθεί 13 γκολ.

Αν τα παιχνίδια όμως τελείωσαν στο… ημίχρονο η ΑΕΚ θα ήταν… πρωταθλήτρια! Είναι χαρακτηριστικό πως μετά από 14 αγώνες στη συγκομιδή των πρώτων ημιχρόνων η ΑΕΚ έχει τις καλύτερες επιδόσεις από κάθε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος! Έχει προηγηθεί στο ημίχρονο των αγώνων της 7 φορές, έξι ματς έχουν τελειώσει ισόπαλα και μόνο σε ένα πήγε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο. Και τα γκολ της μάλιστα είναι υπέρ της. Η ΑΕΚ έχει σκοράρει 10 φορές στο πρώτο μέρος και έχει δεχθεί μόλις 3. Συνολικά 27 βαθμούς έχει η ΑΕΚ του πρώτου ημιχρόνου, με τον Πανιώνιο να ακολουθεί με 24 (και ένα ματς λιγότερο), ενώ ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έχει μόλις 19 βαθμούς στα παιχνίδια του πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη όλα αλλάξουν και η ΑΕΚ καταρρέει, με αποτέλεσμα να μην κερδίζει τα ματς. Αν απομονώσουμε τους αγώνες και βλέποντας μόνο το δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ είναι στην 9η θέση της σχετικής βαθμολογίας με μόλις 17 βαθμούς! Έχει 4 νίκες και από πέντε ισοπαλίες και ήττες, με 11 γκολ υπέρ της και 10 εις βάρος της! Ο Ολυμπιακός από την άλλη μόνο στο δεύτερο ημίχρονο έχει 10 νίκες, 2 ισοπαλίες και ένα χαμένο δεύτερο 45λεπτο συγκεντρώνοντας στην ειδική βαθμολογία 32 βαθμούς!

Ακόμη και ο Αστέρας είναι ομάδα του δευτέρου ημιχρόνου και στην ΑΕΚ έπρεπε να το ήξεραν αυτό. Ο χθεσινός αντίπαλος της Ένωσης είναι δεύτερος στη σχετική κατάταξη με 21 βαθμούς, έχοντας πέντε νίκες, έξι ισοπαλίες και 3 ήττες σε κάθε δεύτερο ημίχρονο που έχει δώσει στα 14 παιχνίδια του.

πηγή: aek365.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play