Όλες οι μεταγραφές

Όλες οι μεταγραφές
Λούκμαν η Έβερτον, Γιουνούς Μαλί η Βόλφσμπουργκ, Πενιαράντα η Μάλαγα, Τελέν η Άντερλεχτ, Στράντμπεργκ η Μπριζ, Πινίγια, Μοροζίνι & Μπεγκέτο η Τζένοα. Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr...

Η Έβερτον έδωσε 8.800.000 ευρώ στη Τσάρλτον και απέκτησε τον 19άχρονο εξτρέμ, Αντεμόλα Λούκμαν. Με τα μπόνους το κόστος μπορεί να φτάσει τα 12.500.000 ευρώ, ενώ ο νεαρός είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αγγλίας, αλλά έχει καταγωγή από τη Νιγηρία.

Γιουνούς Μαλί ο αντι-Ντράξλερ

Η Βόλφσμπουργκ βρήκε τον αντικαταστάτη του Γιούλιαν Ντράξλερ, καθώς απέκτησε με 12.500.000 ευρώ από τη Μάιντς τον 24άχρονο Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουνούς Μαλί.

Πενιαράντα στη Μάλαγα

Με την μορφή δανεισμού για έξι μήνες απέκτησε η Μάλαγα από την Γουότφορντ τον 19άχρονο, Ανταλμπέρτο Πενιαράντα. Υπάρχει προοπτική δανεισμού και για έναν ακόμη χρόνο, ενώ απ’το καλοκαίρι του 2015 ο επιθετικός από τη Βενεζουέλα έχει γίνει “μπαλάκι” μεταξύ των Ουντινέζε, Γρανάδα και Γουότφορντ (κοινή ιδιοκτησία).

Όχι ΑΕΚ, Άντερλεχτ ο Τελέν

Η Μπορντό παραχώρησε δανεικό στην Άντερλεχτ τον Ισαάκ Τελέν. Πρόκειται για 24άχρονο διεθνή Σουηδό επιθετικό, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί η ΑΕΚ, ενώ η καταγωγή του είναι απ’την Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.

Στη Μπριζ ο Στράντμπεργκ

Με 1.500.000 ευρώ η Μπριζ απέκτησε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον Κάρλος Στράντμπεργκ. Πρόκειται για 20άχρονο Σουηδό επιθετικό (διεθνή με τις μικρές εθνικές ομάδες) με καταγωγή από τη Μοζαμβίκη.

Μοροζίνι, Μπεργκέτο & Πινίγια η Τζένοα

Τριπλό “χτύπημα” από τη Τζένοα, καθώς απέκτησε από τη Μπρέσια με 2.500.000 ευρώ τον 21άχρονο επιτελικό μέσο, Λεονάρντο Μοροζίνι, από την SPAL με 1.500.000 ευρώ τον 22άχρονο αριστερό μέσο, Αντρέα Μπεργκέτο, και με την μορφή δανεισμού από την Αταλάντα τον 32άχρονο Χιλιανό στράικερ, Μαουρίσιο Πινίγια (υπέγραψε για 3η φορά στη Τζένοα).

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ “Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr” και φέτος, όπως άλλωστε κάθε μεταγραφική περίοδο τα τελευταία 9 χρόνια!

Φέτος τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, θα υπάρχει όπως κάθε χρόνο ένα συγκεκριμένο κείμενο που θα ανανεώνεται καθημερινά με τις… φρέσκιες κινήσεις, όμως όλες οι μεταγραφές δεν θα είναι μέσα σε αυτό σε μορφή κειμένου (λίστα).

Στο τέλος του κειμένου θα υπάρχουν 12 links, ένα για κάθε πρωτάθλημα (το ελληνικό και άλλα 11), όπου σε μία βελτιωμένη πλατφόρμα θα υπάρχουν αναλυτικά όλες οι μεταγραφές.

Σε Ελλάδα, Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία θα υπάρχουν οι μεταγραφές όλων των ομάδων, ενώ σε Πορτογαλία, Ολλανδία, Τουρκία, Βέλγιο, Κύπρο και Σκωτία θα υπάρχουν οι κινήσεις μόνο των μεγάλων ομάδων.

Και στις 12 χώρες όμως κάνοντας “κλικ” στο πρωτάθλημα θα βλέπετε αρχικά ένα top-5, τις πέντε καλύτερες μεταγραφές που έχουν γίνει με περισσότερες πληροφορίες, όπου βέβαια αυτό είναι εφικτό, καθώς δεν έχουν έχουν αρκετές κινήσεις μέχρι τώρα!

Από πάνω θα υπάρχουν τα σήματα των ομάδων και με “κλικ” πάνω σε αυτό θα εμφανίζονται οι μεταγραφές της κάθε ομάδας, αλλά και αυτοί που έφυγαν

πηγή: sport24.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play