Ο «μπόμπερ» που έγινε «εγκέφαλος»!

Ο «μπόμπερ» που έγινε «εγκέφαλος»!
Τι περιμένει η ΑΕΚ, φέρνοντας τον ΜακΓκραθ.

Ενας τελείως διαφορετικός παίκτης από εκείνον που είχε φορέσει τη φανέλα της τη σεζόν 2008-09, ακόμη και από το τελευταίο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ, τη σεζόν 2012-13, είναι πλέον ο Ντόνι ΜακΓκραθ. «Μπόμπερ», τότε, στα 25 του, πιο «εγκεφαλικός» σήμερα, στα 32 του, μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στη θέση «1», στην οποία έχει μετατοπιστεί (όπως και ο Ρόκο Λένι Ούκιτς), τα τελευταία χρόνια, έχοντας μάλιστα και εντυπωσιακές επιδόσεις στις ασίστ.

Ενδεικτικά, πέρυσι, στο ισπανικό πρωτάθλημα με την ομάδα της Ομπραντόριο, σε 33 ματς, είχε μ.ο. 4.7. Στην ίδια ομάδα αγωνίστηκε και ο Βασιλειάδης, από τον Μάιο. Την σεζόν 2016-2017 ξεκίνησε τη σεζόν στο NBDL με τους Λονγκ Άιλαντ Νετς. Εκεί σε 12 συμμετοχές μέτρησε κατά μέσο όρο  9,1 (!) ασίστ σε 36′ λεπτά συμμετοχής πριν λύσει το συμβόλαιο του και έρθει στην ΑΕΚ. 

Αριστος γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, είναι δεδομένο πως ΜακΓκραθ, δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, καθώς έχει αγωνιστεί σε τέσσερις διαφορετικές περιόδους στο ελληνικό πρωτάθλημα (με Αιγάλεω, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ).

Τι περιμένει, λοιπόν, η Βασίλισσα από εκείνον σε σχέση με τον Ιβάνοβιτς που θα δοθεί δανεικός; Εναν… μπαρουτοκαπνισμένο παίκτη, που μπορεί να κρίνει αγώνες, αν χρειαστεί, με ασίστ ή σουτ, της τελευταίας στιγμής.

πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play