Νέα αναβολή στο Βέροια-Ηρακλής!

Νέα αναβολή στο Βέροια-Ηρακλής!
Για δεύτερη σερί ημέρα ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος αποφάσισε να αναβάλλει την αναμέτρηση της Βέροιας με τον Ηρακλή, εξαιτίας της ακαταλληλότητας του γηπέδου, λόγω του πάγου που υπήρχε σε πολλά του σημεία!

Οπως από νωρίς το μεσημέρι είχατε διαβάσει στο SDNA ο αγώνας της Βέροιας με τον Ηρακλή ήταν και πάλι στον “αέρα” εξαιτίας του πάγου που υπήρχε σε πολλά σημεία του γηπέδου.

Η κατάσταση η αλήθεια είναι πως βελτιώθηκε γύρω στις 15:30 όταν οι δύο ομάδες έφτασαν στο γήπεδο. Εκείνη την ώρα έγινε η πρώτη αυτοψία του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου, με τον διαιτητή να δίνει το ΟΚ στις δύο ομάδες για να ξεκινήσουν το ζέσταμά τους.

Παρόλα αυτά, όσο έπεφτε ο ήλιος και πλησιάζαμε στην ώρα έναρξης του αγώνα, το γήπεδο έπιανε και πάλι σε πολλά του σημεία πάγο, με αποτέλεσμα το χορτάρι να μοιάζει με… τσιμέντο, όπως χαρακτηριστικά είπε και ο διαιτητής της αναμέτρησης στην τελευταία αυτοψία που έκανε γύρω στις 17:00 μαζί με τους αρχηγούς των δύο ομάδων.

Ως εκ τούτου, με ομόφωνη απόφαση των διαιτητών και των δύο ομάδων, η αναμέτρηση αναβλήθηκε και πάλι οριστικά και πλέον η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος είναι αυτή που θα αποφασίσει για το πότε θα οριστεί εκ νέου ο αγώνας.

πηγή:  sdna.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play