Παναθηναϊκός: Εξετάζει και Καουί για 10άρι

Παναθηναϊκός: Εξετάζει και Καουί για 10άρι
Την περίπτωση του νεαρού Τυνήσιου της Μαρσέιγ, Σαΐφ-Εντίν Καουί εμφανίζεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός για τη θέση του επιτελικού μέσου.

Η απόκτηση ενός 10αριού αποτελεί επιτακτική ανάγκη για το Τριφύλλι, με τον Μασούντ του Πανιωνίου να είναι ο πρώτος στόχος του Μαρίνου Ουζουνίδη. Το γεγονός ωστόσο ότι πιάνει θέση ξένου, σε συνδυασμό με την καθυστέρηση που παρατηρείται στην υπόθεση του Ιμπάρμπου, κάνει τους “πράσινους” να ψάχνονται και για άλλες περιπτώσεις.

Εκτός από τον Ρομέν Αμαλφιτανό της Ντιζόν που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, στον Παναθηναϊκό εμφανίζονται να ασχολούνται και με την περίπτωση του Σαΐφ-Εντίν Καουί σύμφωνα με το “Goal”. Ο 21χρονος διεθνής Τυνήσιος έχει προταθεί στον σύλλογο κι εξετάζεται με προσοχή εδώ και μέρες από τους Λυμπερόπουλο, Ουζουνίδη. 

Ο νεαρός άσος έχει γαλλικό διαβατήριο, ενώ μετράει επτά συμμετοχές τη φετινή σεζόν στο Σαμπιονά (1 βασικός). Οι Μασσαλοί που είχαν δώσει 1 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι για να τον πάρουν από την Τουρ, ψάχνουν ομάδα για να τον δώσουν δανεικό ακόμη και για 1,5 χρόνο, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει πιο έτοιμος.

πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play