Τον ήθελαν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, πάει Ιταλία

Τον ήθελαν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, πάει Ιταλία
Ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, Καρλάο, που παλαιότερα είχε απασχολήσει Παναθηναϊκό και ΑΕΚ φαίνεται πως οδεύει προς την ιταλική Τορίνο.

Η κυπριακή ομάδα μέσω ανακοίνωσης ενημέρωσε πως ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε πρόθεση να αποχωρήσει από την ομάδα καθώς έχει πρόταση από την Τορίνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καρλάο το περασμένο καλοκαίρι είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και παλαιότερα και του ‘’τριφυλλιού’’. Πάντως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει οι Ιταλοί να πληρώσουν ως τις 10 Ιανουαρίου στον ΑΠΟΕΛ τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Carlao έχει εκφράσει την πρόθεση να αποχωρήσει από την ομάδα μας, μετά την πρόταση που υποβλήθηκε χθες το βράδυ από μέρους της Ιταλικής ομάδας Torino FC που αγωνίζεται στην Serie A, προς τον ΑΠΟΕΛ. Για να πραγματοποιηθεί η μετεγγραφή, η Ιταλική ομάδα πρέπει να καταβάλει μέχρι τις 10/01 το αντίτιμο της ρήτρας που έχει τοποθετηθεί στο συμβόλαιο με βάση το δικαίωμα που εξάσκησε ο ποδοσφαιριστής το καλοκαίρι για να ανανεώσει πρόωρα την συμφωνία του με την ομάδα μας

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play