Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Οαρό

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Οαρό
Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Οαρό

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Γκιγιόμ Οαρό, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ελβετία.

Ο 32χρονος Γάλλος επιθετικός της Γιουνγκ Μπόις ήταν ο παίκτης που… φοβόταν περισσότερο ο Πάουλο Μπέντο στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Οαρό, μάλιστα, πέτυχε χατ τρικ στο παιχνίδι της Γιουνγκ Μπόις με τον ΑΠΟΕΛ και τώρα η εφημερίδα «Blick» αναφέρει πως τόσο οι «ερυθρόλευκοι» όσο και η Λιόν κάνουν προσπάθειες για να τον αποκτήσουν.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, βέβαια, ο οποίος κάνει πολύ καλή σεζόν φέτος και είναι πρώτος σκόρερ στο ελβετικό πρωτάθλημα, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πρόθεση να αποχωρήσει από την ομάδα της Βέρνης.

«Για ποιο λόγο ανησυχούν; Έχω ακόμα συμβόλαιο εδώ και είμαι ευχαριστημένος που επέστρεψα. Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά» ήταν τα λόγια του 32χρονου Γάλλου κατά την επιστροφή τους στις προπονήσεις μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.

«Δεν υπάρχει μεταγραφή, η μόνη μετακίνησή μου ήταν από την Ρεϋνιόν που έκανα διακοπές στην Βέρνη. Γιατί με ρωτάτε συνέχεια; Ίσως είναι λογικό οι εμφανίσεις μου να προκαλούν φήμες, αλλά ξεκαθαρίζω και πάλι ότι νιώθω καλά στην Βέρνη και θα μείνω στην Γιούνγκ Μπόις» συμπλήρωσε ο Οαρό.

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play