Το σερί συνεχίζεται: 18/24 γκολ του Ολυμπιακού στο β’ ημίχρονο!

Το σερί συνεχίζεται: 18/24 γκολ του Ολυμπιακού στο β’ ημίχρονο!
Δεν λέει να κόψει τη συνήθειά του ο Ολυμπιακός, που συμπλήρωσε δύο μήνες χωρίς να σκοράρει σε πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας και τα δέκα τελευταία του γκολ στο πρωτάθλημα μετά την ανάπαυλα.

Το σκηνικό για μία ακόμη φορά το ίδιο. Άλλο ένα πεταμένο πρώτο ημίχρονο από τον Ολυμπιακό, ακόμη μία φορά που η ανάπαυλα τον βρίσκει να μην έχει σκοράρει κι ο κόσμος στο “Γ.Καραϊσκάκης” αποδοκίμαζε… πριν στο τέλος δει την ομάδα του να φεύγει ξανά με τους τρεις βαθμούς.

Αυτό συνέβη για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος (να μη σκοράρει στο ημίχρονο) κι αν κόντρα στην Κέρκυρα (0-0) οι “ερυθρόλευκοι” είχαν την πρώτη και μοναδική φετινή τους εντός έδρας απώλεια, στα τέσσερα ματς που ακολούθησαν αν κι έμειναν “άσφαιροι” στο πρώτο μέρος, βρήκαν το δρόμο προς τη νίκη στην επανάληψη.

 Τέσσερα έβαλαν στο δεύτερο ημίχρονο εντός έδρας με τον Λεβαδειακό, δύο στα Γιάννενα, τρία στον Παναιτωλικό με ανατροπή και δεύτερη σερί ανατροπή κόντρα στον Αστέρα, ξανά στο γήπεδό τους! Τέσσερα διαδοχικά τρίποντα όπου η ομάδα του Λιμανιού σκόραρε και τα δέκα τέρματά της κατά το δεύτερο 45λεπτο, όπως άλλωστε συνέβη και με τα 18 από τα 24 τέρματα που έχει πετύχει συνολικά μετά την εξάρα της πρεμιέρας επί της Βέροιας στη Σούπερ Λιγκ!

Τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο, ήταν πριν δύο μήνες, στο 3-0 επί του Παναθηναϊκού κι από τα υπόλοιπα τρία τέρματα (18/24), το ένα είναι το αυτογκόλ του Βαρέλα με τον ΠΑΟΚ…

πηγή: sdna.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play