Στη λίστα του Παναθηναϊκού και ο Αμαλφιτανό

Στη λίστα του Παναθηναϊκού και ο Αμαλφιτανό
Ο Σοτζέι Μασούντ είναι ο νούμερο ένα στόχος του Παναθηναϊκού για τον επιτελικό μέσο, ωστόσο οι «πράσινοι» κοιτάνε και την περίπτωση του Ρομέν Αμαλφιτανό της Ντιζόν.

​Στον Παναθηναϊκό περιμένουν τις εξελίξεις με την υπόθεση Ιμπάρμπο, καθώς αν ο Κολομβιανός αποχωρήσει τότε θα ελευθερωθεί ένα αρκετά μεγάλο ποσό από το συμβόλαιο και τον δανεισμό του παίκτη προκειμένου να προχωρήσουν οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Όπως είναι γνωστό ο Μασούντ του Πανιωνίου βρίσκεται στην κορυφή της πράσινης λίστας για τον επιτελικό μέσο, ωστόσο ο Παναθηναϊκού έχει στραμμένη την προσοχή του και στη Γαλλία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» ο Ρομέν Αμαλφιτανό της Ντιζόν, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό, με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι.

Ο συμπαίκτης του Αμπέντ στην γαλλική ομάδα προτάθηκε στο τριφύλλι και η περίπτωσή του εξετάστηκε από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ωστόσο δεν είναι η μοναδικός παίκτης από την Γαλλία που ενδιαφέρει την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play