«Στη λίστα του Ολυμπιακού o Φορτούνα»

«Στη λίστα του Ολυμπιακού o Φορτούνα»
Τον MVP του πρώτου γύρου του κυπριακού πρωταθλήματος, τον 21χρονο αριστερό μπακ της πρωτοπόρου ΑΕΛ, Νούριο Φορτούνα, παρακολουθεί ο Ολυμπιακός σύμφωνα με όσα αναφέρει το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί.

Ένας παίκτης που φέρεται να έχει απασχολήσει στο πρόσφατο παρελθόν και τον ΠΑΟΚ, βρίσκεται τώρα στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού ενόψει Ιανουαρίου, σύμφωνα με όσα τονίζει το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί. Πρόκειται για τον Νούριο Φορτούνα, τον 21χρονο αριστερό μπακ (σ.σ. αγωνίζεται και σαν στόπερ) της πρωτοπόρου του κυπριακού πρωταθλήματος Α.Ε. Λεμεσού, ο οποίος αναδείχθηκε πρόσφατα ως κορυφαίος του πρώτου γύρου.

«Ο Νούριο Φορτούνα κατέκτησε το βραβείο του MVP του πρώτου γύρου του κυπριακού πρωταθλήματος. Είμαστε περήφανοι που επιλέχθηκε ως κορυφαίος της σεζόν μέχρι τώρα ο δικός μας αθλητής. Ο παίκτης βρίσκεται μεταξύ άλλων στη λίστα του Ολυμπιακού (Ελλάδα), της Λας Πάλμας (Ισπανία) και της Αντάνασπορ (Τουρκία). Μπράβο Νούριο, συγχαρητήρια!», έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα του στο facebook το γραφείο μάνατζερ SLWorldTeam, που τον εκπροσωπεί.

πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play