Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη 3-0 (vids)

Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη 3-0 (vids)
Με κορυφαίο τον Χάμες Ροντρίγκες, αλλά και την διαιτητική εύνοια του Ματέου Λαόθ, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε σκορ πρόκρισης (3-0) απέναντι στην Σεβίλλη.

​Πριν από την σέντρα τα πάντα μύριζαν Σεβίλλη. Οι απουσίες του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Σέρχιο Ράμος, η εντυπωσιακή φόρμα των Ανδαλουσιανών στο πρώτο μισό της σεζόν. Ακόμα και ο Χόρχε Σαμπαόλι δήλωσε ευθαρσώς πως θέλει η ομάδα του να κάνει την Ρεάλ Μαδρίτης κομπάρσο στο ίδιο της το γήπεδο.

Αυτά πριν την σέντρα. Γιατί στο γήπεδο, ότι ήταν να πάει στραβά, πήγε για την Σεβίλλη. Το τελικό 3-0 που κάνει την βασίλισσα απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά του ισπανικού κυπέλλου κολακεύει την ομάδα του Ζιντάν που είχε και την διαιτητική εύνοια του Ματέου Λαόθ.

Ένας… πρώην φευγάτος, ο Χάμες Ροντρίγκες έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι με την Ρεάλ και με άπιαστο αριστερό σουτ άνοιξε το σκορ από νωρίς (10’). Από δικό του (αμφισβητούμενο) κόρνερ ο Ραφαέλ Βαράν έκανε το 2-0 (29’), όμως τίποτα δεν είχε τελειώσει.

Η Σεβίλλη βγήκε μαζικά μπροστά, αλλά σε δύο περιπτώσεις οι Ιμπόρα (34’) και Βιτόλο (40’) έχασαν ευκαιρίες που κυριολεκτικά δεν χάνονται για να μειώσουν σε 2-1 και να αλλάξουν την ροή του ζευγαριού.

Κάπως έτσι ήρθε και το τελειωτικό χτύπημα. Από πέναλτι που δεν υπήρξε ποτέ, ο Χάμες έκανε το 3-0 (44’), με τους παίκτες του Ζιντάν να κάνουν ορθή διαχείριση στην επανάληψη, όπου έχασαν ξεκάθαρη ευκαιρία με τον Μοράτα (48’) για να έχουν ακόμα ένα πιο ξεκούραστο βράδυ στον επαναληπτικό της Σεβίλλης.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play