Ουζουνίδης: «Ο Πλατανιάς το ήθελε πιο πολύ, χρειαζόμαστε προσθήκες άμεσα»

Ουζουνίδης: «Ο Πλατανιάς το ήθελε πιο πολύ, χρειαζόμαστε προσθήκες άμεσα»
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, παραδέχθηκε ότι ο Πλατανιάς άξιζε τη νίκη στην αποψινή αναμέτρηση και ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση το συντομότερο δυνατόν.

Η δήλωση του 48χρονου προπονητή στην κάμερα της Nova μετά τη λήξη του αγώνα στα Περιβόλια: «Είχαμε πολύ κακή εικόνα απόψε, προσωπικά δεν το περίμενα γιατί είχαμε δείξει πολύ διαφορετικό πρόσωπο στις τελευταίες προπονήσεις. Με τέτοια παρουσία δεν μπορείς να διεκδικήσεις πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο, υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα και απουσίες, αλλά τουλάχιστον περιμένεις από τα παιδιά που είναι εδώ να κάνουν περισσότερα.

Συγχαρητήρια στον Πλατανιά, η νίκη του ήταν δίκαιη γιατί οι παίκτες του έμπαιναν πιο αποφασιστικά στις μονομαχίες και έδειξαν να το θέλουν περισσότερο. Εμείς πρέπει να έχουμε περισσότερο πάθος και θέληση, να κάνουμε καλύτερα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα είναι ένας δύσκολος μήνας για εμάς και όσο πιο γρήγορα κάνουμε κάποιες προσθήκες, τόσο πιο γρήγορα θα βελτιωθούμε. Ξεκάθαρα, αυτό που είδαμε σήμερα δεν αρέσει σε κανέναν από εμάς».

πηγή: sdna.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play