Ολυμπιακός – Ούκρα Σουργκούτ 3-2

Ολυμπιακός – Ούκρα Σουργκούτ 3-2
Με τον Ανδρέα Φράγκο να αποδεικνύεται η χρυσή αλλαγή του Σλόμπονταν Μπόσκαν ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-2 σετ της Σουργκούτ στο Ρέντη για τη φάση των «32» του CEV Cup.

Ο Έλληνας ακραίος μπήκε στο τέταρτο σετ όπου ο Ολυμπιακός ήταν με την πλάτη στον τοίχο αντί του Τσούπκοβιτς και κατάφερε να γυρίσει την εικόνα του αγώνα υπέρ της ομάδας του Πειραιά. Η υποδοχή έδεσε αυτομάτως και ο Φιλίποφ μπόρεσε να μοιράσει καλύτερα το παιχνίδι τόσο προς τους κεντρικούς του, όσο και στους ακραίους. Πλέον ο Ολυμπιακός ψάχνει νίκη στη Ρωσία, ή ήττα με τον ίδιο σκορ προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκριση στο χρυσό σετ.

Ο Σλόμπονταν Μπόσκαν ξεκίνησε με την κλασική του επτά με τους Κοκκινάκη, Τσούπκοβιτς, Αγκάμεζ, Νταφ, Άθος Κόστα, Φιλίποφ και λίμπερο τον Στεφάνου. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο πρώτο σετ, όπου και οδήγησαν την αναμέτρηση στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ με διπλό μπλοκ πάνω στον Ουρσόφ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και με τον Αγκάμεζ να παίρνει το βάρος στις επιθέσεις και τους Κόστα και Νταφ και είναι αξιόπιστοι στο μπλοκ η ομάδα του Πειραιά πήρε διαφορά πέντε πόντων (17-12) με την οποία πήγαν προς το φινάλε του σετ. Οι Ρώσοι κατάφεραν να μειώσουν στον πόντο χωρίς όμως αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό να παίρνει το πρώτο σετ με 25-23.

πηγή: sdna.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play