Mεταγραφή-έκπληξη από ΠΑΟΚ! Ακούστηκε για τον Ολυμπιακό, τον θέλει η ΑΕΚ, τον κλέβει ο Σαββίδης!

Mεταγραφή-έκπληξη από ΠΑΟΚ! Ακούστηκε για τον Ολυμπιακό, τον θέλει η ΑΕΚ, τον κλέβει ο Σαββίδης!
Έλληνα νεαρό άσο που κάνει εξαιρετική σεζόν και έχει τραβήξει τα βλέμματα στη Super League "γλυκοκοιτάζουν" στην Τούμπα! Ποιος είναι και γιατί είναι ...εύκολη η μεταγραφή;

Σε φουλ μεταγραφικούς ρυθμούς κινείται τις τελευταίες ημέρες ο ΠΑΟΚ, καθώς το θέμα με τον Γκάρι Ροντρίγκες και η αναζήτηση του διαδόχου του, δεν είναι το μοναδικό που απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας. Στον Δικέφαλο τρέχουν κι άλλες υποθέσεις παράλληλα, ενώ όπως μαθαίνουμε, προσπαθούν να κάνουν ένα …παιδομάζωμα με νέα ταλέντα από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έτσι, λοιπόν, προκύπτει δυναμικά για τον Δικέφαλο και το όνομα του Λεονάρντο Κούτρη, ο οποίος ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στον ΠΑΣ Γιάννινα και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι έχει καθιερωθεί στο αρχικό σχήμα, αν και είναι μόλις 21 χρονών.

Ο νεαρός άσος αγωνίζεται ως αριστερός μπακ-χαφ και το μόνο αρνητικό στην περίπτωσή του για τους Θεσσαλονικείς είναι ότι το περασμένο καλοκαίρι, όταν από τον Εργοτέλη μεταγράφηκε στον ΠΑΣ, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Ωστόσο, στον ΠΑΟΚ δεν ανησυχούν ιδιαίτερα, καθώς και χρήματα έχουν για να ρίξουν στην αγορά, αλλά και εξαιρετικές σχέσεις με τη διοίκηση των Ιωαννίνων.

Μάλιστα, στον Δικέφαλο ποντάρουν πάρα πολλά στην καλή συνεργασία που υπάρχει μέχρι τώρα με τον Γιώργο Χριστοβασίλη, καθώς όταν ρώτησαν να μάθουν περισσότερα για τον Κούτρη και τι ακριβώς χρειάζεται για να αποκτήσουν τα δικαιώματά του, τότε ενημερώθηκαν πως υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι μνηστήρες από την Ελλάδα.

Συγκριμένα, για τον μικρό ακούγεται ότι έχει κάνει μια μίνι έρευνα και ο Ολυμπιακός, ενώ το όνομα του είχε «παίξει» πολύ δυνατά πριν περίπου 10 ημέρες και για την ΑΕΚ, η οποία φαίνεται να τον έχει ψηλά στη λίστα της, στην προσπάθεια που κάνει και αυτή για να μαζέψει ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε νεαρή ηλικία (βλέπετε κινήσεις Μεληκιώτη, Γιακουμάκη).

Στον ΠΑΟΚ, πάντως, δε δείχνουν να φοβούνται, καθώς θεωρούν πως εφόσον αποφασίσουν να κάνουν κίνηση, τότε θα έχουν τον πρώτο λόγο, όπως είχε γίνει άλλωστε και με τις υποθέσεις των Χαρίση – Κοροβέση.

Η περίπτωση του Κούτρη, λοιπόν, εξετάζεται αρκετά σοβαρά και με δεδομένο ότι πλην του Λέοβατς, δεν υπάρχει στο ρόστερ άλλος αριστερό μπακ, δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ακόμα και μέσα στον Γενάρη!

πηγή:  sportdog.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play